Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cum sa ai semnal mai bun la telefon si WiFi

România Liberă România Liberă,
Cum sa ai semnal mai bun la telefon si WiFi

Semnalul mai bun la telefon si la reteaua WiFi pot da batai de cap, dar daca tii cont de cateva lucruri simple, vei avea rezultate bune. continuă pe România Liberă

Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon

Daca nu aveti grija foarte mare de telefonul vostru, dar va doriti un aparat cu specificatii premium, va puteti orienta catre achizitia unui Galaxy S6 Active. Desi Galaxy S5 a fost un smartphone destul de rezistent la apa si praf, nu acelasi lucru este valabil in cazul recent lansatului Galaxy S6. Din acest motiv, cei [] Samsung Galaxy S6 Active ar putea fi cel mai rezistent telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Filmul Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei are astazi premiera in cinematografele din Romania. George Miller reuseste, inca o data, dupa 30 de ani, sa surprinda un nou univers post-apocaliptic in care Tom Hardy preia stafeta de la Mel Gibson, intr-o pelicula considerata cel mai mare blockbuster al verii si cel mai bun film din ultimul deceniu.

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Eden Hazard, cel mai bun jucator din Premier League si dupa Asociatia jurnalistilor sportivi

Belgianul Eden Hazard a fost desemnat cel mai bun fotbalist din Premier League in acest sezon de catre Asociatia jurnalistilor sportivi din Anglia, al doilea premiu ce va intra in posesia mijlocasului echipei.

Sfaturi cu efect garantat ca sa fii mai bun la pat. Cum sa ai o erectie mai puternica

Indiferent daca ai o relatie stabila sau esti adeptul aventurilor ocazionale, o erectie buna este esentiala in cele mai intime momente. Partenera ta va aprecia cu siguranta daca vei cunoaste si aplica aceste sfaturi, care te vor ajuta sa ai performante de invidiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )