Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cum tinem microbii departe: care sunt cele mai murdare obiecte din viata noastra si de ce nu ne spalam corect pe maini

Adevărul Adevărul,
Cum tinem microbii departe: care sunt cele mai murdare obiecte din viata noastra si de ce nu ne spalam corect pe maini

Mediul in care locuim sau ne desfasuram activitatea cotidiana este invadat de microbi, unii cu potential patogen. Tastatura calculatorului sau ecranul telefonului mobil au o importanta incarcatura bacteriana, iar mana este principalul factor prin care organismul se poate contamina. Este extrem de important sa stim cum sa ne ferim. continuă pe Adevărul

Piata imobiliara din Alba: tendintele anului 2016. Care sunt cele mai solicitate apartamente

Majoritatea proprietatilor imobiliare tranzactionate in anul 2015 au fost apartamente din blocuri de locuinte cu valori sub 60. 000 de euro, in limita programului Prima Casa. Cele mai multe imobile vandute si cumparate au fost intre 20. 000 de euro si 50. 000 de euro.

Utile: Ce este virusul Zika si cum te protejezi de el; Cele mai bune solutii naturale pentru micsorarea porilor dilatati; Alergiile de primavara: care sunt cei mai raspanditi alergeni, care sunt simptomele si cum le tinem sub control

Exercitiul de doua minute care te ajuta sa fii in forma. Timpul este pretios pentru oricine si mai ca ne-am dori ca ziua sa aiba mai mult de 24 de ore, ca sa. Obiceiurile proaste care iti cariaza dintii. Una dintre cele mai intalnite afectiuni care ne determina sa pasim in cabinetul medicul stomatolog este caria.

Afaceri pe tocuri: peste 600.000 de femei sunt antreprenoare in Romania, iar cele mai multe se ocupa de buticuri si service-uri auto

Afacerile tot urca in Romania, inclusiv cele pe tocuri - peste 600. 000 de femei au propria firma sau sunt implicate intr-o firma. Cele mai multe romance au buticuri comert) si service-uri auto, potrivit datelor oferite de Oficiul National.

Cele mai groaznice coperti de viniluri din muzica romaneasca: Sunt urate fara discriminare. Sunt groaznice si de un prost gust incredibil

Muzeul Consumatorului Comunist din Timisoara gazduieste o inedita expozitie de viniluri, denumita: Cele mai urate coperti de discuri din Romania.

Cine ar trebui sa il interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy si Idris Elba au cele mai mari sanse FOTO VIDEO

Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston si Damian Lewis sunt creditati de publicatia The Guardian ca fiind actorii cu cele mai mari sanse sa il interpreteze pe James Bond daca Daniel Craig renunta la rolul spionului.

Traian Basescu, despre cele mai puternice femei din viata publica din Romania

Presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca seful DNA, Laura Codruta Kovesi, si deputatul Elena Udrea sunt, la ora actuala, cele mai puternice femei din viata publica din Romania .

Cum scapam de tuse si ce putem face sa nu mai racim. Recomandarile specialistilor

Anca Bahrim, farmacist manager in cadrul Sensiblu, a explicat luni, la Adevarul Live, care sunt cele mai bune optiuni de tratament atunci cand am contractat o viroza sau o gripa.

Handbalistele Romaniei pun pe jar Norvegia, dupa victoria zdrobitoare de la Cluj: Poate ca astazi sunt cele mai bune din Europa FOTOVIDEO

Echipa de handbal feminin a Romaniei a invins miercuri seara, in fata a peste 7. 000 de oameni, prezenti la Sala Polivalenta din Cluj, campioana olimpica si mondiala Norvegia, scor 25-20, in calificarile pentru Campionatul European de handbal din 2016. Nordicii au fost impresionati de jocul tricolorelor, iar selectionerul celei mai titrate nationale din handbalulfeminin le considera pe tricolore cele mai in forma din Europa.

Cele mai frecvente vise si semnificatiile lor

Adeseori, ne visam cazand, ca suntem urmariti sau ca suntem goi in public. Aceste vise au explicatii rationale, arata psihologul Ian Wallace, care a interpretat peste 150. 000 de vise, in cei mai mult de 30 de ani de meserie. El a intocmit, la solicitarea publicatiei britanice The Independent, o lista care contine noua dintre cele mai des intalnite vise, cu semnificatiile lor si cu sfaturi de urmat dupa trezire.

Cele mai bizare locuri in care a ajuns cenusa celebritatilor si inventatorilor trecuti in nefiinta: ce s-a intamplat cu ramasitele raperului Tupac FOTO VIDEO

Dupa ce o vedeta de televiziune din marea britanie a dezvaluit ca isi doreste ca, dupa moarte, cenusa sa ii fie imprastiata intr-un centru comercial, au iesit la iveala cele mai ciudate locuri in care celebritatile si inventatorii excentrici au ales sa le ajunga cenusa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )