Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cum vor circula mijloacele de transport in comun de Ziua Nationala

România Liberă România Liberă,
Cum vor circula mijloacele de transport in comun de Ziua Nationala

Traficul mijloacelor de transport in comun va fi redirectionat, in 29 noiembrie si 1 decembrie, intre orele 05. 00 si 14. 00, din cauza manifestarilor organizate de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza un comunicat al Regiei Autonome de TRansport Bucuresti RATB), remis redactiei. continuă pe România Liberă

UPDATE. Cum vor circula mijloacele de transport in comun de Ziua Nationala

Traficul mijloacelor de transport in comun va fi redirectionat, in 29 noiembrie si 1 decembrie, intre orele 05. 00 si 14. 00, din cauza manifestarilor organizate de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza un comunicat al Regiei Autonome de TRansport Bucuresti RATB), remis redactiei.

Constantenii sarbatoresc Ziua Nationala cu fasole si carnati

Constantenii vor sarbatori de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, cu fasole si carnati. Primaria a pregatit peste 30. 000 de portii care vor fi oferite in cinci zone din oras.

METEO Cum va fi vremea in acest weekend si luni de Ziua Nationala a Romaniei

In acest weekend vom avea parte de o vreme deosebit de rece pentru aceasta perioada, cu maxime ce vor atinge, izolat, 11 grade. Specialistii au anuntat ploi, precipitatii mixte si ninsori. Si pentru Ziua Nationala a Romaniei a fost anuntata o vreme rece si inchisa.

Ziua Nationala, sarbatorita cu muzica, teatru, mere coapte si vin fiert, la Sinaia

Mere coapte si vin fiert, care vor fi impartite publicului in centrul orasului, spectacole folclorice in aer liber, concerte sustinute de trupa de tenori Distinto, teatru, fanfara si o parada militara sunt doar cateva dintre surprizele pregatite turistilor si localnicilor de administratia din Sinaia, de Ziua Nationala.

Ziua Nationala a Romaniei va fi sarbatorita in Hunedoara cu parada militara si focuri de artificii

De Ziua Nationala a Romaniei, programul evenimentelor publice organizate in Hunedoara cuprinde parade militare, concerte si se va incheia cu deschiderea Oraselului lui Mos Craciun.

Parada cu tehnica militara la Alba Iulia de Ziua Nationala a Romaniei. Programul final al manifestarilor

Parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, la Alba Iulia, va cuprinde 860 de militari si 41 de echipamente, apartinand structurilor Ministerului Apararii Nationale, a Ministerului Administratiei si Internelor si a Serviciului Roman de Informatii. Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, va participa la evenimentul care se va desfasura incepand cu ora 12:30 la Alba Iulia.

Ziua Nationala va fi celebrata pe strazile Devei cu parade si concerte. Si Targul de Craciun va fi deschis de 1 Decembrie

Ziua Nationala a Romaniei va fi celebrata in centrul istoric al Devei si pe strazile municipiului, cu parade militare, concerte si o festivitate care va marca deschiderea Targului de Craciun, din Piata Unirii.

500 de militari vor fi in strada la Buzau, de Ziua Nationala a Romaniei

Peste 500 de militari si aproximativ 50 de mijloace tehnice din cadrul Ministerului Apararii Nationale si Ministerului Afacerilor Interne vor participa la activitatile organizate luni in municipiul Buzau, cu ocazia Zilei Nationale. La eveniment vor lua parte militari din Garnizoana Buzau, veterani si oficialitati locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )