Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum vor doi tineri din Cluj 'sa ia cu asalt' universul plugin-urilor de Wordpress

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cum vor doi tineri din Cluj

Florin Muresan si Calin Vingan, doi tineri clujeni, au dezvoltat Squirrly, un plugin pentru Wordpress care ajuta utilizatorii platformei de blogging sa aleaga cele mai bune cuvinte cheie pentru a se pozitiona cat mai bine in motoarele de cautare. continuă pe Wall-Street Ro

Cum voi doi tineri din Cluj 'sa ia cu asalt' universul plugin-urilor de Wordpress

Florin Muresan si Calin Vingan, doi tineri clujeni, au dezvoltat Squirrly, un plugin pentru Wordpress care ajuta utilizatorii platformei de blogging sa aleaga cele mai bune cuvinte cheie pentru a se pozitiona cat mai bine in motoarele de cautare.

Doi tineri au murit intr-un grav accident de circulatie, in Timis

Nefericitul eveniment s-a produs vineri dupa-amiaza, pe Drumul National 68A, intre Lugoj si Faget. Doi tineri, frate si sora, au decedat dupa ce soferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat.

O masina de politie s-a tamponat cu un tramvai intr-un sens giratoriu din Cluj

O masina a Politiei de la Sectia IV din Cluj-Napoca a fost implicata intr-un accident rutier, dupa ce soferul acesteia a intrat intr-un tramvai in cartierul Manastur, martorii spunand ca masina Politiei.

Doi detinuti din Penitenciarul Giurgiu, cercetati pentru inselaciuni prin telefon.

Doi detinuti din Penitenciarul Giurgiu sunt cercetati pentru ca ar fi inselat mai multe persoane, prin telefon, sa achite anumite sume de bani, informeaza Mediafax. Politia Capitalei a fost sesizata cu privire la faptul ca persoane necunoscute ar fi contactat telefonic partile vatamate, prezentandu-se drept reprezentantii unei societati de telefonie, inducandu-le in eroare cu privire la faptul ca sunt castigatoarele unor premii substantiale, informeaza institutia. Citeste si: Alo, ati .

Fotbalisti cu chef de scandal: Florin Costea si-a dat pantalonii jos in fata unei chelnerite, intr-un bar din Cluj (VIDEO)

Fotbalistii Florin Costea si Gabi Tamas de la CFRCluj sunt implicati intr-un scandal petrecut intr-un club din centrul orasului. Cei doi au mers intr-un bar din centrul Clujului, iar sub influenta.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )