Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vrea Ministerul Sanatatii sa repuna pe picioare Spitalul de Arsi

Adevărul Adevărul,
Cum vrea Ministerul Sanatatii sa repuna pe picioare Spitalul de Arsi

Dupa ce activitatea din singurul spital de arsuri din tara a fost pusa pe butuci, oficialii au alocat aproape 500. 000 de lei pentru igienizarea sectiei de Terapie Intensiva, dar si pentru alte reabilitari necesare. Spitalul are la dispozitie 30 de zile pentru a pune in aplicare masurile stabilite de Ministerul Sanatatii. continuă pe Adevărul

Ministerul Sanatatii vrea sa mute Spitalul de Arsi din Capitala. Vlad Voiculescu: Pacientii cu arsuri grave au fost redirectionati

Ministerul Sanatatii vrea sa mute Spitalul de Arsi din Capitala, din cauza neregulilor de aici. S-a luat totusi, deocamdata, decizia inchiderii doar a unei sectii, desi autoritatile au luat in ca.

Ministerul Sanatatii a suspendat activitatea sectiei Terapie Intensiva de la Spitalul de Arsi Bucuresti

Inspectia Sanitara din Ministerul Sanatatii a decis suspendarea activitatii sectiei de Terapie Intensiva ATI) la Spitalul de Arsi, potrivit ministerului. Masuri pe care trebuie sa le ia spitalul pentru redeschiderea sectiei: igienizare totala a sectiei ATI, montarea de plase la geamuri acolo unde este nevoie si remedierea instalatiei de climatizare.

Ministerul Sanatatii face o analiza la Spitalul Judetean din Craiova dupa moartea a doi pacienti

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a cerut, vineri, Corpului de Control al Ministerului sa efectueze, saptamana viitoare, verificari la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, dupa ce doi din cei noua pacienti operati pentru obezitate morbida.

Ancheta a Ministerului Sanatatii la Spitalul de Arsi, dupa ce a fost descoperit un pacient plin de viermi pe sectia de Terapie Intensiva

Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa ce jurnalistul Catalin Tolontan a scos la iveala faptul ca un pacient internat in sectia de Terapie Intensiva era plin de viermi. Brabatul a murit intre timp.

Ministerul Sanatatii ia masuri urgente pentru igienizarea Spitalului de Arsi din Capitala

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a aprobat, vineri, un plan de masuri urgente privind igienizarea Spitalului de Arsi din Bucuresti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )