Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cumparatorul fabricii Aversa a achitat doar 11% din suma

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cumparatorul fabricii Aversa a achitat doar 11% din suma

Fabrica de pompe Aversa, candva una din perlele industriei de la noi din tara, a fost vanduta consortiului Blue Diamond Estate SRL and Autoplast Engineering pentru suma de 17,3 milioane de euro, privatizare care este, insa, contestata in instanta de Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului AAAS). continuă pe Ziarul Bursa

Business report: Banca invinsa in instanta de un roman, in urma unei plangeri la OPC; Piata locuintelor din Germania, pe marginea prapastiei; Cumparatorul fabricii Aversa a achitat doar 11% din suma; Vorbitorii de limbi nordice primesc salarii de pana la

Tarnacopul si eprubeta. Romania, printre ultimii din UE la capitolul cercetare si dezvoltare. In UE s-au investit anul trecut ceva mai mult de 260 de miliarde de euro pentru cercetare si dezvoltare, adica 511 euro pe locuitor. Vitezele la internet au luat-o razna, dar cine se bucura de ele? Romania se afla, in majoritatea clasamentelor, pe primele locuri in ceea ce priveste viteza de conectare la internet. Daca UPC a venit cu o oferta de abonament prin care ofera internet la viteza de 200 de Mbps, RCSRDS a ridicat stacheta.

11 politisti din comuna Pantelimon, saltati de DGA. Agentii de politie, suspectati ca au luat spaga de la soferi

11 agenti de politie din comuna Pantelimon sunt anchetati de Directia Generala Anticoruptie, fiind suspectati ca au luat mita de la soferi, relateaza Mediafax.

11 politisti din Pantelimon, ridicati de mascatii de la DGA. Oamenii legii cereau spaga in trafic

Unsprezece subofiteri de la Politia din orasul Pantelimon au fost saltati in aceasta dimineata in urma unei actiuni a Directiei Generale Anticoruptie DGA) si a Parchetului de pe langa Tribunalul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )