Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cupa Federatiei: Romania conduce Serbia cu 1-0, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic

Hotnews Hotnews,
 Cupa Federatiei: Romania conduce Serbia cu 1-0, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic

Echipa feminina de tenis a Romaniei conduce Serbia cu scorul de 1-0 in play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, sambata, in primul meci de simplu al intalnirii. Cirstea 27 WTA) a inceput slab meciul si a fost condusa cu 3-0 de Ivanovic, cea mai buna prietena a sa, a revenit la 2-3, dar in cele din urma a cedat setul cu 3-6, dupa un ultim ghem foarte disputat, Sorana ratand nu mai putin de cinci mingi de break la 3-5. continuă pe Hotnews

Fed Cup: Romania conduce Serbia cu 1-0, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic

Echipa feminina de tenis a Romaniei conduce Serbia cu scorul de 1-0 in play-off-ul pentru Grupa Mondiala a Fed Cup, dupa ce Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovic cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, sambata, in primul meci de simplu al intalnirii. Cirstea 27 WTA) a inceput slab meciul si a fost condusa cu 3-0 de Ivanovic, cea mai buna prietena a sa, a revenit la 2-3, dar in cele din urma a cedat setul cu 3-6, dupa un ultim ghem foarte disputat, Sorana ratand nu mai putin de cinci mingi de break la 3-5.

Sorana Cirstea a invins-o pe Ana Ivanovici: Romania conduce Serbia cu 1-0 in Grupa Mondiala a Fed Cup

Jucatoarea Sorana Cirstea a invins-o, sambata, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-2, pe Ana Ivanovici, locul 12 mondial, in primul meci al intalnirii dintre Romania si Serbia, contand pentru play-off-ul celei de-a.

Sorana Cirstea si Ana Ivanovic vor deschide meciul dintre Romania si Serbia din Fed Cup

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Serbia, din playoff-ul celei de-a doua Grupe Mondiale, va fi deschis de duelul dintre Sorana Cirstea si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti care a avut loc vineri. Tot.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )