Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cupa Mondiala 2014: O noua tragedie il loveste pe Scolari

Online Sport Online Sport,
Cupa Mondiala 2014: O noua tragedie il loveste pe Scolari

Un nepot al antrenorului echipei nationale de fotbal a Braziliei, Luiz Felipe Scolari, a murit intr-un accident de masina cu doua zile inainte de startul Cupei Mondiale 2014. continuă pe Online Sport

Cine va castiga Cupa Mondiala 2014?

Cupa Mondiala 2014 incepe joi in Brazilia si tine pana pe 13 iulie. Cine este favorita? Cine va castiga Cupa Mondiala? .

Cupa Mondiala 2014: Prezentarile echipelor din Brazilia

Iata mai jos prezentarile si punctele cheie ale celor 32 de echipe prezente la Cupa Mondiala 2014 din Brazilia. Ele se vor bate pentru trofeu. Stire in curs de editare: adauga jucatorul cheie, omul de urmarit si antrenorul pentru fiecare echipa.

Cupa Mondiala 2014: Ronaldo si-ar putea pierde recordul de 15 goluri

Fostul fobalist Ronaldo detine recordul de goluri la editiile Cupa Mondiala, cu 15 reusite. Recordul sau se afla in pericol.

Cupa Mondiala 2014: Vopsea invizibila pentru loviturile libere

O vopsea speciala, care se aplica si apoi dispare, va fi introdusa in premiera la o Cupa Mondiala de Fobal. In Brazilia, arbitrii o vor purta la sold si o vor folosi la loviturile libere, cand vor incercui cu ea mingea si vor trage linia pe care va trebui sa stea zidul.

Prima Cupa Mondiala cu tehnologie video in poarta

Meciurile in care frustrarea si supararea isi spunea cuvantul din cauza deciziilor incorecte ale arbitrilor care nu vedeau goluri valabile s-au terminat incepand cu Cupa Mondiala 2014.

Google te ajuta sa te informezi despre Cupa Mondiala 2014

In timpul Campionatului Mondial, daca sunteti pe drum si vreti informatii rapide, puteti sa scrieti pur si simplu nuemle echipelor participante si veti primi informatii despre acestea sau despre meciuri. Primul meci al Campionatului Mondial de Fotbal 2014 este Brazilia Croatia. Daca le cautati fix asa brazilia croatia veti primi cardul de informatii al meciului. in timpul partidei veti afla cine sunt jucatorii care sunt pe teren, golurile, fazele cele mai importante si clasamentul grupeidirect de pe Google. Asa [].

Cupa Mondiala 2014: cum afli informatii in timp real direct de la Google

In avanpremiera Campionatului Mondial de Fotbal din 2014, Google s-a pregatit si a integrat cautarile inteligente pentru a ajuta oamenii sa se informeze mai usor.

Cupa Mondiala 2014: Klose tinteste recordul lui Ronaldo

Atacantul german Miroslav Klose se afla la 36 ani in fata ultimului turneu final din cariera si pentru o iesire triumfatoare din scena fotbalului mondial acesta a pus gand rau unui record detinut de brazilianul Ronaldo.

Stiati ca? Despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala

Este pentru a doua oara cand Brazilia gazduieste o Cupa Mondiala de Fotbal. Iata cateva lucruri interesante despre Brazilia, America de Sud si Cupa Mondiala de fotbal.

Anschluss-ul de la Gijon: Meciul rusinos din 1982 care a schimbat formatul de la Cupa Mondiala de Fotbal

Vom dedica al saptea gol sotiilor noastre, iar pe al optulea cainilor nostri, au spus jucatorii Germaniei inainte de meciul de la Cupa Mondiala din 1982 contra Algeriei. Si au pierdut. Ceea ce a urmat a fost un aranjament rusinos intre Germania de Vest si Austria care a schimbat formatul Cupei Mondiale de Fotbal.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )