Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cuplurile ar putea incheia pe viitor parteneriate civile. Care sunt prevederile parteneriatului civil

Antena3 Antena3,
Cuplurile ar putea incheia pe viitor parteneriate civile. Care sunt prevederile parteneriatului civil

Cuplurile heterosexuale si cele homosexuale ar putea incheia, in viitor, un parteneriat civil la notar. Legea care ar oficializa relatiile, indiferent de sexul partenerilor, a fost adoptata de parlamentarii din. continuă pe Antena3

Asociatia Radiourilor Locale, catre CNA: Romania e viciata de modul in care sunt ultilizate licentele locale de catre retelele mari

Asociatia Radiourilor Locale si Regionale spune ca piata locala de radio din Romania este viciata de modul in care sunt utilizate licentele locale de catre retelele mari si solicita CNA sa modifice.

Masuri pentru salvarea imigrantilor africani. Care sunt concluziile summitului de la Bruxelles

Uniunea Europeana va tripla bugetul afectat operatiunilor navale din Marea Mediterana, pentru salvarea imigrantilor care-si risca viata incercand sa ajunga in Europa. Mai multe state europene s-au .

Veste neasteptata! Rusia, pregatita sa coopereze cu SUA. Care sunt conditiile

Rusia este pregatita sa coopereze cu Hillary Clinton, in cazul in care va obtine victoria in alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus de Externe Serghei lavrov, relateaza.

Comisia a admis reexaminarea legii finantarii partidelor. Care sunt schimbarile

Comisia de cod electoral a adoptat, marti, cererea presedintelui de reexaminare a legii finantarii partidelor, stabilind ca imprumuturile facute partidelor vor trebui restituite in maxim 3 ani, se vor face prin virament bancar si cele care nu sunt restituite in termen sunt considerate donatii, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )