Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curs valutar 20 iulie. Cu cat a fost cotata moneda europeana

România Liberă România Liberă,
Curs valutar 20 iulie. Cu cat a fost cotata moneda europeana

Banca Nationala a Romaniei BNR) a cotat, luni, moneda euro la 4,4174 lei, in scadere cu 20 de bani fata de ziua precedenta. Dolarul american a fost cotat cu 4. 0785 lei, in crestere cu 50 de bani fata de sedinta precedenta. continuă pe România Liberă

Curs valutar BNR. Leul creste usor fata de moneda europeana si francul elvetian

Curs valutar BNR de astazi anunta un leu in crestere usoara fata de moneda europeana si francul elvetian si in scadere fata de dolarul american.

ANM: Doua saptamani de canicula, in perioada 20 iulie - 2 august

Meteorologii anunta doua saptamani de canicula, in perioada 20 iulie - 2 august, cu temperaturi de 35-38 de grade. Doar in trei zile, 26,27 si 28, meteorologii anunta valori putin mai scazute, cu posibilitat.

20 iulie, Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene si ziua Sfantului Proroc Ilie Tesviteanul, patronul spiritual al aviatiei

Aviatorii militari sarbatoresc luni Ziua Aviatiei Romane si a Fortelor Aeriene. inca din 1913 pionierii aviatiei l-au ales pe Sfantul Ilie drept patron al aviatiei. Asadar, din 1913 ziua de 20 iulie, ziua.

20 iulie in istorie: Mihai devine Rege al Romaniei. Armstrong face primul pas pe Luna

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 20 iulie .

Curs valutar BNR. Leul creste usor in fata monedei europene si a francului elvetian

Curs valutar BNR de astazi anunta un leu in crestere usoara fata de moneda europeana si francul elvetian si in scadere fata de dolarul american.

O manifestatie impotriva construirii moscheii in Bucuresti va avea loc luni, 20 iulie, in Piata Universitatii

Luni, 20 iulie, va avea loc o manifestatie impotriva construirii mega-moscheii in Bucuresti. in acest sens a fost creat un eveniment pe Facebook unde se anunta locul si ora la care se va desfasura. Astfel,.

Horoscop zilnic, 20 iulie 2015: Racii isi cauta linistea

Horoscop zilnic, 20 iulie 2015. Multi dintre nativi intampina probleme in relatia de cuplu. Se anunta o zi stresanta pe mai multe planuri.

HOROSCOP 20 iulie: Gemenii primesc vesti bune la serviciu. Afla previziunile pentru zodia ta

Horoscop 20 iulie. Balantele, scorpionii si sagetatorii au oportunitati de neratat in plan profesional, iar racii traiesc momente frumoase in viata personala.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )