Libnet.ro
UNICEF

10:30

Curs valutar BNR. Francul elvetian a explodat, liberalii cer explicatii de la BNR

Adevărul Adevărul,
Curs valutar BNR. Francul elvetian a explodat, liberalii cer explicatii de la BNR

Curs valutar BNR arata de ieri un franc elvetian care a crescut cu aproape 30%. Ieri, mai multe banci din Romania au afisat un curs valutar in care francul a trecut de 5 lei. continuă pe Adevărul

CURSUL BNR: Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric

Francul elvetian continua sa creasca si atinge un nou maxim istoric, fiind cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,4228 lei in ultima sedinta valutara a saptamanii, cu un plus de 9,41 bani, dupa ce joi valora 4,3287 lei.

CURSUL BNR: Francul elvetian a crescut brusc si creaza soc pe piata valutara

Francul elvetian a fost cotat de Banca Nationala a Romaniei la valoarea de 4,3287 lei in sedinta valutara de joi, pe fondul renuntarii de catre Banca Centrala a Elvetiei la cursul minimal impus de 1,2 euro pentru un franc.

Curs valutar BNR, BCR, BRD. Alerta pentru cei care au credite in franci

Francul elvetian ajunge la un nivel record pe piata valutara si le face o surpriza neplacuta celor care au credite in moneda elvetiana.

Curs valutar BNR. Reactia reprezentantilor Bancii Nationale la cresterea francului elvetian

Peste 150. 000 de romani au credite in franci elvetieni. Ratele le-au crescut la banca, peste noapte, cu pana la 30%.

Curs valutar BNR, BRD, BCR. Veste proasta pentru moneda nationala

In ultimele zile, piata valutara parea sa se fi stabilizat, dupa ce saptamana trecuta era anuntat un euro care era aproape sa treaca de pragul de 4,5 lei. Vestile de astazi nu sunt la fel de bune.

Francul elvetian, la valori-record in raport cu euro

ACTUALIZARE 14:23 Bancile comerciale vand franci la valori intre 4,37 lei si 5 lei Sase banci comerciale din tara noastra vand azi francul elevetian CHF) la valori de la 4,37 lei la 5 lei si cumpara moneda elvetiana la valori intre 3,6997 lei si 4,357 lei. * Piperea: Vor creste ratele cu 20-30% lunar, ceea ce va provoca falimente in lant * Case de schimb: Francul elvetian, 4,3-4,37 lei la vanzare * BNR: Francul elvetian a crescut astazi cu 15,69% fata de leu, pana la 4,3287 lei * Adrian Vasilescu, BNR: Cand va fi transmis, azi, cursul de BNR, probabil ca pragul nu va mai fi in vigoare ------- Francul elvetian a crescut, astazi, cu peste 30% in raport cu euro, atingand un record istoric absolut, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei BNS) a abandonat pragul de 1,20 franci pentru un euro, practicat in ultimii trei ani, scrie Reuters. La cateva minute dupa anuntul BNS, francul a depasit rapid nivelul de paritate cu moneda unica europeana, ajungand la 0,8052 franci/euro.

UPDATE. SOC VALUTAR: Francul elvetian a trecut de 5 lei, chiar daca in ultimele luni valora putin peste 3,7 lei la cursul BNR. Ce spun analistii

Francul elvetian a trecut, joi, brusc de pragul de 5 lei pe piata valutara la mai multe banci comerciale, chiar daca in ultimele luni valora putin peste 3,7 lei la cursul anuntat de BNR.

UPDATE. SOC VALUTAR: Francul elvetian a trecut de 5 lei, chiar daca in ultimele luni valora putin peste 3,7 lei la cursul anuntat de BNR

Francul elvetian a trecut, joi, brusc de pragul de 5 lei pe piata valutara la mai multe banci comerciale, chiar daca in ultimele luni valora putin peste 3,7 lei la cursul anuntat de BNR.

UPDATE Alarma pe piata valutara: francul elvetian a ajuns azi la un nivel record. BNR afiseaza 4,32 lei/franc, dar bancile comerciale cer si peste 5 lei

Francul elvetian s-a apreciat joi cu 30% fata de euro, atingand un nivel record, dupa ce banca centrala a Elvetiei a decis sa renunte la plafonul minim de schimb valutar, considerand ca existenta sa nu mai este justificata, relateaza Bloomberg.

Curs valutar franc elvetian. Cum s-a transformat o valuta exotica intr-o moneda toxica pentru romani

In anii 2006-2008, cand creditarea pentru case atingea recorduri istorice, ofertele bancilor s-au diversificat, lansand pe piata doua valute exotice: francul elvetian si yenul japonez. Francul era atractiv pentru ca avea si dobanzi, si cotatii mici. in foarte scurt timp, insa, aceste avantaje au disparut, prinzandu-i pe cei imprumutati intr-o teribila capcana.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )