Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursa pentru Casa Alba si principalele provocari in politica externa a Statelor Unite

Adevărul Adevărul,
Cursa pentru Casa Alba si principalele provocari in politica externa a Statelor Unite

Cursa pentru Casa Alba se anunta a fi una intensa, cu atat mai mult cu cat Statele Unite au nevoie de un presedinte moderat care sa poata estompa clivajele dintre Democrati si Republicani. continuă pe Adevărul

Incepe cursa pentru Casa Alba. Ne intereseaza?

Cu mai bine de un an si jumatate inainte de scrutinul prezidential din Statele Unite, programat pe 8 noiembrie 2016, cursa pentru Casa Alba a inceput practic, odata cu oficializarea intentiei lui Hillary Rodham Clinton, unul din numele politice sonore ale democratilor, de a intra in alegerile primare din cadrul acestui partid. Daca ar fi aleasa, la momentul depunerii juramantului ianuarie 2017) doamna Clinton ar avea 69 de ani si trei luni, fiind depasita ca varsta de intrare la Casa Alba, cu cateva luni, doar de republicanul Ronald Reagan, in ianuarie 1981.

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama (Casa Alba)

Hillary Clinton nu va primi un sprijin automat din partea lui Barack Obama in cursa pentru Casa Alba din 2016, a declarat luni purtatorul sau de cuvant, subliniind ca cei doi fosti rivali democrati impartasesc multe preocupari comune, potrivit Agerpres.

Hillary Clinton si-a anuntat candidatura pentru Casa Alba

Candidez la Presedintie, a anuntat Hillary Clinton, fosta Prima Doamna a Statelor Unite si fost secretar de stat, pe site-ul de campanie HillaryClinton. com. Site-ul a fost lansat duminica, iar acesta a fost primul mesaj plasat pe site, relateaza ziarul britanic The Guardian.

Hillary Clinton, in stare de SOC, la doar cateva zile de la inscrierea in cursa pentru presedintia SUA

Mormantul lui Hugh Rodham, tatal lui Hillary Clinton, a fost vandalizat, miercuri, in statul Pennsylvania, la cateva zile dupa ce fostul secretar de Stat a anuntat inscrierea in cursa pentru desemnarea.

Un presedinte latino la Casa Alba?

Dupa primul presedinte afro-american din istoria SUA, Democratii ar putea propune, in premiera, o femeie pentru Casa Alba. De ce nu le-ar opune Republicanii, tot in premiera, un latino? Pana la aparitia candidatului care sa salveze SUA de caderea in trecut, optiunea, in stadiul incipient al competitiei, este: Hillary Clinton sau Jeb Bush? Totusi, prima democratie a lumii merita mai mult decat o noua competitie intre doua dinastii obosite.

Vicepresedintele american, Joe Biden, nu a decis daca va intra in cursa pentru alegerile prezidentiale din 2016

Joe Biden, vicepresedintele american, nu a luat o decizie concreta in privinta unei posibile candidaturi la alegerile prezidentiale americane de anul viitor, conform Mediafax. Daca decide sa intre in cursa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )