Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cursuri gratuite de calificare pentru persoanele vulnerabile din Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Cursuri gratuite de calificare pentru persoanele vulnerabile din Bucuresti

Persoanele vulnerabile din Bucuresti se pot inscrie, gratuit, la cursuri de calificare profesionala, organizate de Directia de Asistenta Sociala din Sectorul 6. continuă pe România Liberă

Un roman originar din Bucuresti, ales in Parlamentul din Saxonia din partea Uniunii Crestin-Democrate

Octavian Ursu, un roman originar din Bucuresti, a fost ales in Parlamentul din landul Saxonia, el candidand din partea Uniunii Crestin-Democrate CDU) a cancelarului Angela Merkel, informeaza.

Domo investeste 800.000 de euro in al zecelea magazin din Bucuresti

Retailerul electroIT Domo deschide pe data de 4 septembrie un nou magazin in Bucuresti, in urma unei investitii de 800. 000 euro. Magazinul, situat in cadrul centrului comercial Vulcan Value Centre, este cel de-al zecelea magazin Domo din Bucuresti si.

200 de cursuri gratuite de formare profesionala, organizate in septembrie

200 de cursuri de formare profesionala gratuite vor fi organizate, in luna septembrie, de agentiile judetene pentru ocuparea fortei de munca, informeaza ANOFM. Astfel, de programe vor beneficia aproximativ 4. 000 de persoane.

Senatul aproba scutirea de plata unor sume pentru cadrele didactice din Lupeni, Vulcan si Petrosani

Senatul a decis, luni, exonerarea de la plata a cadrelor didactice pentru sumele reprezentand venituri de natura salariala pe care acestea trebuie sa le restituie ca urmare a deciziilor de impunere emise de.

Peste 5.000 de carti pentru elevii romani din Gagauzia

Elevii romani din Gagauzia au primit peste 5. 000 de carti, stranse de Comisia romanilor de pretutindeni, informeaza un comunicat al Senatului, remis redactiei.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )