Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cursuri suspendate la un liceu din Brasov din cauza pericolului de explozie

Antena3 Antena3,
Cursuri suspendate la un liceu din Brasov din cauza pericolului de explozie

Elevii Colegiului National Emil Racovita din Brasov nu vor merge, vineri, la scoala, din cauza pericolului de explozie ca urmare a unor scurgeri de gaze. Potrivit inspectorului scolar general al ISJ Bras. continuă pe Antena3

Cursuri suspendate in doua scoli din Dambovita din cauza vremii

Inspectoratul Scolar Judetean Dambovita a luat decizia de a suspenda cursurile in doua scoli din judet in urma problemelor cauzate de vremea rea.

Cursuri suspendate si in scolile din Olt. Elevii din schimbul doi au liber incepand de luni

Consiliul de Administratie al ISJ Olt a adoptat, luni, 26 februarie 2018, decizia de a suspenda cursurile in toate scolile din judet, desi luni-dimineata s-au desfasurat cursuri.

Un nou incident armat intr-un liceu din SUA. Un profesor a fost retinut

Un profesor a fost retinut dupa un incident armat care a avut loc miercuri dupa-amiaza la un liceu din Georgia, SUA. Politia a fost alertata in legatura cu mai multe focuri de arma auzite din interioru.

Incendiu puternic la un centru fitness din Brasov

Un incendiu a izbucnit, luni dimineata, la un centru fitness din municipiul Brasov. Persoanele care se aflau in cladire s-au autoevacuat. Incendiu la un centru fitness din Brasov. Persoanele care se aflau in.

Cursuri suspendate integral, vineri, in noua judete si in Capitala din cauza vremii nefavorabile

Cursurile din Capitala si din noua judete vor fi suspendate integral, vineri, din cauza vremii nefavorabile, in timp ce in alte patru judete, respectiv Giurgiu, Cluj, Tulcea si Brasov, vor fi inchise doar anumite unitati de invatamant, potrivit datelor transmise, joi seara, de catre Ministerul Educatiei Nationale MEN).

Cursuri suspendate in Capitala si in 9 judete, din cauza conditiilor meteo extreme

Cursurile sunt suspendate integral in judetele Braila, Calarasi, Constanta, Ialomita si Olt, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. in judetele Arges si Dolj, suspendarea integrala a.

Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial.

UPDATE Cursuri suspendate integral, luni si marti, in Bucuresti si trei judete, iar in alte cateva judete orele sunt suspendate partial

Cursurile sunt suspendate luni si marti in toate unitatile de invatamant din Bucuresti si judetele Dolj, Ilfov si Teleorman, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, in judetul Constanta, cursurile vor fi suspendate integral in ziua de luni, 26 februarie. In municipiul si in judetul Giurgiu, cursurile sunt suspendate atat luni, 26 februarie, cat si marti, 27 februarie, cu exceptia gradinitelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu. Totodata, in alte cateva judete, cursurile sunt suspendate partial. La Braila, autoritatile au hotarat sa inchida toate unitatile de invatamant din judet, in zilele de marti si miercuri.

Cursuri suspendate in scoli pe 27 si 28 februarie din cauza ninsorilor abundente

Toate scolile din judetul Calarasi au fost inchise marti, 27 februarie si miercuri, 28 februarie, din cauza viscolului puternic din Baragan. Conform prefectului de Calarasi, George Iacob, la aceasta ora nu se inregistreaza probleme deosebite in judet: oameni blocati in nameti sau persoane izolate.

Ministerul Educatiei: Cursuri suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete

Cursurile vor fi suspendate marti si miercuri in unitati de invatamant din mai multe judete, din cauza conditiilor meteorologice, potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )