Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cursurile din scolile bucurestene care sunt centre de votare vor fi suspendate in perioada primului tur al alegerilor

Adevărul Adevărul,
Cursurile din scolile bucurestene care sunt centre de votare vor fi suspendate in perioada primului tur al alegerilor

Scolile din Capitala care vor servi drept centre de votare vor suspenda cursurile vineri, 31 octombrie, dupa ora 14. 00, si luni, 3 noiembrie, pana la ora 10. 00, pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, orele urmand sa fie recuperate pana la sfarsitul semestrului. continuă pe Adevărul

Cancerul de san: care sunt factorii de risc si cum sa-i evitam

Aparitia mai multor tipuri de cancer este direct influentata de factori de risc pe care am putea sa-i evitam daca stim exact care sunt! Acesta este si cazul cancerului de san.

Alegeri: Cursurile la scolile din Capitala, suspendate, de vineri, ora 14.00, pana luni, ora 10.00

Scolile din Capitala in care vor fi organizate sectii de vot isi vor suspenda cursurile, intre 31 octombrie, ora 14. 00, si 3 noiembrie, ora 10. 00, pentru turul I al alegerilor prezidentiale, informeaza Mediafax, citand Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB). Orele vor fi recuperate pana la sfarsitul semestrului.

Care sunt mizele din spatele negocierilor dure din Consiliul European in privinta noilor tinte legate de protectia mediului

Reprezentantii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene vor duce negocieri dure, joi, la Bruxelles, pe tema noilor obiective climatice pentru perioada 2021-2030. Practic, sunt doua tabere mari: cea a statelor care nu sunt de acord cu propunerile Comisiei Europene legate de noile tinte, considerandu-le mult prea ambitioase, si cea a statelor care sustin ca trebuie adoptate noile obiective. Romania este una dintre tarile care considera ca trebuie acceptata o singura noua tinta, si anume cea legata de reducera emisiilor de dioxid de carbon, nu si pe cele legate de cresterea eficientei energetice si a ponderii energiei regenerabile in total consum. Aplicarea noilor tinte pe toate cele trei segmente ar insemna pentru Romania costuri suplimentare de pana la 20 de miliarde de euro in perioada 2021-2030, au afirmat pentru HotNews. ro surse guvermentale.

Care sunt pozitiile pe care companiile doresc sa le acopere prin participarea la Angajatori de TOP Timisoara?

Saptamana viitoare, pe 31 octombrie 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri are loc cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. 40 de angajatori, 60 de specialisti HR, peste 1350 de oportunitati de cariera si 5 000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din aceasta toamna. In plus, in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP vizitatorii au ocazia sa participe la 14 workshop-uri si conferinte.

Business report: RCA s-a scumpit masiv in ultimele doua luni. Care sunt soferii cei mai afectati; Fiscul blocheaza firmele care trimit romani in strainatate; Cartierul bucurestean unde 85% din chiriasi sunt straini

Topul exporturilor romanesti: benzina si motorina bat Dacia si Ford. La fel ca in ultimii ani, si in 2014, un tip de componenta auto, seturile de fise pentru bujii, sunt cel mai vandut produs romanesc in strainatate. Miza bugetara a modului in care se stabilesc accizele si cercul vicios al inflatiei induse. In ultimele saptamani, unul din punctele care au focalizat atentia mediului de afaceri a fost modul in care se vor calcula accizele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )