Libnet.ro
UNICEF

22:30

Curtea de Apel Bucuresti decide arestarea preventiva a lui Carabulea. Sentinta nu este definitiva

B1 B1,
Curtea de Apel Bucuresti decide arestarea preventiva a lui Carabulea. Sentinta nu este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis, vineri, propunerea DNA de inlocuire a controlului judiciar cu arestul la domiciliu in cazul lui Ilie Carabulea, decizia putand fi contestata de omul de. continuă pe B1

Curtea de Apel Bucuresti decide arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea; sentinta nu este definitiva

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au admis, vineri, propunerea DNA de inlocuire a controlului judiciar cu arestul la domiciliu in cazul lui Ilie Carabulea, decizia putand fi contestata de omul de afaceri.

DNA cere din nou arestarea lui Ilie Carabulea pentru ca a influentat, prin intimidare, martori

Procurorii DNA cer din nou arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea, judecat in dosarul ASF, dupa ce omul de afaceri nu a respectat conditiile impuse prin control judiciar, el determinand diverse persoane, prin fapte cu efect intimidant,.

DNA cere arestarea lui Ilie Carabulea deoarece a incalcat controlul judiciar

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) solicita arestarea preventiva pentru omul de afaceri Ilie Carabulea, acesta fiind acuzat ca a incalcat regulile controlului judiciar, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Victor Ponta: Arestarea preventiva e pentru infractori violenti

Arestarea preventiva este necesara pentru infractorii periculosi, iar presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, nu trebuie sa fie neaparat in arest preventiv, a afirmat liderul PSD,.

Victor Ponta: Arestarea preventiva este pentru infractori periculosi, Adomnitei nu trebuie plasat in arest preventiv

Premierul Victor Ponta este de parere ca arestarea preventiva trebuie aplicata doar in cazul infractorilor periculosi, astfel ca presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, nu trebuie sa.

Victor Ponta: Arestarea preventiva este pentru infractori periculosi si pentru fapte de violenta

Arestarea preventiva este pentru infractori periculosi si pentru fapte de violenta, a declarat joi presedintele PSD, premierul Victor Ponta, in debutul Comitetului Executiv National al partidului, care are loc la Palatul Parlamentului, transmite Agerpres.

Gheorghe Nichita, in asteptarea deciziei Curtii de Apel Bucuresti: N-am stiut ca a te indragosti de o femeie inseamna un delict (VIDEO)

Gheorghe Nichita a pleca de la Curte de Apel Bucuresti si se afla in asteptarea unui verdict in ceea ce priveste o posibila arestare preventiva. Astept pronuntarea. Sper sa raman in libertate, asa e.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, in arest la domiciliu: Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis vineri ca primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, sa fie plasat in arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu,.

De ce cer procurorii DNA arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea

Procurorii anticoruptie au solicitat, vineri, aviz pentru arestarea omului de afaceri Ilie Carabulea, cercetat sub control judiciar, pentru ca a incalcat dispozitiile masurii impuse.

DNA cere arestarea lui Ilie Carabulea

DNA cere arestarea omului de afaceri Ilie Carabulea, care ar fi incalcat conditiile controlului judiciar si ar putea influenta ancheta in dosarul in care este cercetat. Carabulea este judecat in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )