Libnet.ro
UNICEF

14:30

Curtea de Apel Craiova a respins cererea de revizuire a adoptiei in cazul Sorinei

Antena3 Antena3,
Curtea de Apel Craiova a respins cererea de revizuire a adoptiei in cazul Sorinei

Cateva zeci de persoane protesteazain fata Curtii de Apel Craiova, unde se judecarevizuirea hotararii prin care s-a dispus adoptia internationala in cazul Sorinei, fetita din Baia de. continuă pe Antena3

FOTO Decizie in cazul Sorina. Copilul ramane cu parintii adoptivi. Curtea de Apel Craiova a respins cererea de revizuire a dosarului adoptiei

Magistratii Curtii de Apel Craiova s-au pronuntat, dupa mai bine de doua ore de la inceperea sedintei de judecata, in cazul Sorinei Sacarin, hotarand sa respinga cererea formulata de catre procurorul general privind revizuirea adoptiei.

Judecatorii amana decizia in cazul Sorinei Sacarin. Curtea de Apel Craiova a dat un nou termen de judecata. Solutie definitiva la inalta Curte

Magistratii Curtii de Apel Craiova, care au avut astazi, 10 iulie 2019, termen in dosarul privind cererea de revizuire a adoptiei, au hotarat amanarea.

Protest in fata Curtii de Apel Craiova, unde se judeca revizuirea adoptiei Sorinei

Cateva zeci de persoane protesteazain fata Curtii de Apel Craiova, unde se judecarevizuirea hotararii prin care s-a dispus adoptia internationala in cazul Sorinei, fetita din Baia de.

VIDEO UPDATE Termen de judecata in dosarul Sorinacu protestatari in fata Curtii de Apel Craiova: De ce a fost rapita, nu luata, cum trebuie sa se ia un copil?

Curtea de Apel Craiova judecata astazi cererea de revizuire a dosarului de adoptie in cazul Sorinei Sacarin, iar in fata instantei se asteapta sa ajunga zeci de protestatari.

Liviu Plesoianu, reactie cu privire la cazul fetitei din Baia de Arama: Viorica Dancila nu comenteaza deciziile justitiei si vrea la Cotroceni

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a comentat decizia Curtii de Apel Craiova care a respins cererea de revizuire a adoptiei, in ceea ce o priveste pe micuta Sorina din Baia de Arama. Au respins.

Cazul Sorina. Adoptia fetitei de 8 ani ramane valabila. Cererea de revizuire, respinsa de instanta

Cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei, fetita din Baia de Arama adoptata de un cuplu din SUA, a fost respinsa joi de magistratii Curtii de Apel Craiova. Adoptia ramane astfel valabila.

Revizuirea adoptiei Sorinei a fost respinsa: Fetita poate pleca in SUA alaturi de noua familie

Sorina, fetita din Baia de Arama, poate pleca in SUA alaturi de parintii adoptivi. Magistratii de la Curtea de Apel Craiova au respins, joi, cererea de reviziure a adoptiei Sorinei. Decizia este.

Castelul lui Octavian Goga de la Ciucea revine in proprietatea statului. Instanta a respins cererea urmasilor fostei sotii a poetului

Tribunalul Cluj a respins toate solicitarile formulate de urmasii Veturiei Goga si a readus in proprietatea statului roman domeniul de la Ciucea, care i-a apartinut poetului Octavian Goga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )