Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Constitutionala discuta pe 29 decembrie sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Antena3 Antena3,
Curtea Constitutionala discuta pe 29 decembrie sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Sesizarea PNL cu privire la bugetul de stat pe anul viitor va fi discutata de judecatorii Curtii Constitutionale CC) pe 29 decembrie, au declarat oficiali ai CC, potrivit Mediafax. Data la care va fi dezbatuta. continuă pe Antena3

Sesizare pe tema legii bugetului, pe masa Curtii Constitutionale. Cand va fi analizata

Curtea Constitutionala va analiza in 29 decembrie sesizarea PNL cu privire la bugetul pe 2015, informeaza Mediafax.

Ce eroare s-a strecurat in sesizarea PNL pe legea bugetului care a ajuns la CCR

Liberalii Georghe Tinel si Eugen Nicolaescu au prezentat, luni, motivele pentru care PNL a sesizat Curtea Constitutionala in privinta Legii bugetului de stat pe 2015. Printre aceste motive este un amendament initiat de liberali in comisiile parlamentare de buget-finante si adoptat ulterior, scrie Mediafax.

PNL contesta bugetul la Curtea Constitutionala si cere demisia ministrului Muncii

Partidul National Liberal contesta bugetul la Curtea Constitutionala si cere demisia ministrului Muncii, Rovana Plumb. Grupurile noastre parlamentare au luat decizia sa conteste la Curtea Constitutionala.

Parlamentarii PNL au sesizat Curtea Constitutionala cu privire la legea bugetului de stat pe 2015

Viceliderul deputatilor liberali, Eugen Nicolaescu, a anuntat ca parlamentarii PNL au sesizat, luni, Curtea Constitutionala cu privire la legea bugetului de stat pe 2015, el contrazicand totodata afirmatia premierului potrivit careia contestarea bugetului ar duce la amanarea majorararii pensiilor.

CCR va dezbate contestatia pe buget in data de 29 decembrie

MagistratiiCurtiiConstitutionale a Romaniei va dezbate contestatia pe buget in data de 29 decembrie, relateazaB1 TV. in urma adoptarii bugetului pe 2015 de catre Parlament, PNL a anuntat ca.

VIDEO Victor Ponta: Contestarea bugetului la Curtea Constitutionala va amana majorarea pensiilor, sper insa sa nu fie contestat

Contestarea proiectului de buget la Curtea Constitutionala si neaplicarea acestuia din ianuarie va impune amanarea tuturor masurilor adoptate, precum majorarea pensiilor si introducerea TVA de 9% la pachete turistice, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca spera ca bugetul sa nu fie contestat, transmite Mediafax.

Curtea Constitutionala interzice un partid acuzat ca sustine Coreea de Nord

Curtea Constitutionala din Coreea de Sud a dizolvat astazi Partidul Unificat Progresist PUP), o mica formatiune de opozitie acuzata ca sustine Coreea de Nord, instanta stabilind ca principiile si activitatile PUP vin in contradictie cu ordinea democratica de baza a Sudului, scrie DPA, precizand ca este pentru prima data cand un partid este interzis in aceasta tara, de la adoptarea primei sale constitutii, in 1948.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )