Libnet.ro
UNICEF

22:00

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile PNL si USR privind Legea Centenarului si Legea executarii pedepselor

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarile PNL si USR privind Legea Centenarului si Legea executarii pedepselor

Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarile de neconstitutionalitate depuse de PNL si USR impotriva Legii Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 precum si impotriva modificarilor Legii privind executarea pedepselor privative de libertate. continuă pe Hotnews

CCR discuta, miercuri, sesizarile PNL si USR privind Legea Centenarului si Legea executarii pedepselor

CCR dezbate miercuri sesizarile de neconstitutionalitate depuse de PNL si USR impotriva Legii Centenarului Marii Uniri precum si impotriva modificarilor Legii privind executarea pedepselor privative de libertate. in privinta primului act normativ, contestatarii reclama faptul ca adoptarea legii nu a respectat principiul bicameralismului si nu indica sursele bugetare pentru finantare, in timp ce la al doilea e invocata o gratiere mascata.

Curtea Constitutionala discuta sesizarile PNL si USR privind Legea Centenarului si Legea executarii pedepselor

Curtea Constitutionala CCR) dezbate miercuri sesizarile de neconstitutionalitate depuse de PNL si USR impotriva Legii Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 precum si impotriva modificarilor Legii privind executarea pedepselor privative de libertate, informeaza News. ro.

Legea GRATIERII mascate, aprobata de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a respins miercuri sesizarea de neconstitutionalitate depusa de PNL si USR pe modificarile la legea privind executarea pedepselor privative de libertate. PNL si USR au acuzat ca legea.

Modificarile la Legea TVR si a Radioului public, atacate de PNL, la Curtea Constitutionala

PNL a atacat, marti, la Curtea Constitutionala modificarile aduse Legii Societatii Romane de Televiziune si legii Societatii Romane de Radio. Liberalii sustin ca actul normativ va compromite iremediabil statutul, organizarea si functionarea celor doua servicii publice autonome de interes national, reglementate si de Constitutie.

Curtea Constitutionala a Romaniei aproba gratierea mascata

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis, miercuri, ca detinutii care stau in conditii improprii in inchisoare sa primeasca zile libere drept compensatie, respingand astfel ca neintemeiata sesizarea opozitiei pe proiectul de modificare a Legii executarii pedepselor, informeaza Realitatea. net.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )