Libnet.ro
UNICEF

05:30

Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL. Legea bugetului pe 2015 este constitutionala

Hotnews Hotnews,
 Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL. Legea bugetului pe 2015 este constitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea PNL privind legea bugetului de stat pentru anul viitor. Presedintele CCR Augustin Zegrean a afirmat ca bugetul este constitutional. Nu putem aplica noi sanctiuni pentru intarzierea bugetului. Legea va fi trimisa luni la presedintie pentru a fi promulgata. continuă pe Hotnews

Legea bugetului a fost declarata constitutionala. Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL

Legea bugetului pe 2015 a fost declarata, luni, ca fiind constitutionala dupa ce Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL, care a invocat printre motive lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern.

Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala

ACTUALIZARE 13:35 Curtea Constitutionala a stabilit, astazi, ca Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala, respingand sesizarea PNL, care a invocat printre motive lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie. Presedintele Curtii Constitutionale CC), Augustin Zegrean, a spus ca Legea bugetului a fost declarata constitutionala in raport de criticile formulate, criticile care au fost aduse acestei legi neputand fi considerate ca incalcari ale Constitutiei.

Curtea Constitutionala discuta azi sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie.

CCR a respins sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala a stabilit, luni, ca Legea bugetului de stat pe 2015 este constitutionala, respingand sesizarea PNL, relateaza Mediafax.

CCR a respins sesizarea PNL privind bugetul pe 2015. Augustin Zegrean: Legea bugetului este constitutionala

Curtea Constitutionala a respins luni sesizarea PNL cu privire la bugetul pe 2015. Legea bugetului este constitutionala. Azi trimitem legea la presedintie pentru promulgare. Criticile care au fost aduse acestei.

CCR a respins sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea bugetului. Zegrean: Astazi trimitem legea la Presedintie, pentru promulgare

10- Curtea Constitutionala a respins sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea bugetului de stat. Toate criticile care au fost aduse acestui proiect de lege sunt critici care au mai fost aduse si altor.

Curtea Constitutionala dezbate luni sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala discuta luni sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie, anunta Mediafax. Parlamentarii PNL au sesizat in 22 decembrie Curtea Constitutionala cu privire la legea bugetului de stat pe 2015, la o zi dupa ce a fost adoptata de Parlament, cu 339 de voturi pentru si 141 impotriva.

Curtea Constitutionala discuta astazi sesizarea PNL privind bugetul pe 2015

Curtea Constitutionala discuta azi sesizarea PNL cu privire la neconstitutionalitatea bugetului de stat pe 2015, printre motivele invocate fiind lipsa unei strategii fiscal-bugetare si faptul ca proiectul trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie. Parlamentarii PNL au sesizat in 22 decembrie Curtea Constitutionala cu privire la legea bugetului de stat pe 2015, la o zi dupa ce a fost adoptata de Parlament, cu 339 de voturi pentru si 141 impotriva. PNL a aratat, in sesizarea de neconstitutionalitate, ca proiectul legii bugetului de stat trebuia inaintat de Guvern Parlamentului pana la 15 noiembrie.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015 dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

VIDEO. Presedintele Iohannis a promulgat Legea bugetului pe 2015 dupa ce judecatorii CCR au respins sesizarea PNL

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni, decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2015 si Decretul privind promulgarea Legii bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2015, in urma deciziei Curtii Constitutionale a Romaniei de a respinge sesizarea de neconstitutionalitate, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )