Libnet.ro
UNICEF

08:00

Curtea Suprema din India interzice din nou relatiile intre homosexuali

Adevărul Adevărul,
Curtea Suprema din India interzice din nou relatiile intre homosexuali

Curtea Suprema de Justitie din India a aprobat o lege care incrimineaza relatiile intre homosexuali, desi contrazice o hotarare judecatoreasca din 2009. Decizia a fost primita cu entuziasm de catre unele grupuri politice, sociale si religioase, in timp ce sustinatorii drepturilor minoritatilor sexuale au promis ca vor interveni pentru a-i determina pe magistrati sa reevalueze decizia. continuă pe Adevărul

Dosarul Posta Romana. Fostii ministri Tudor Chiuariu si Zsolt Nagy, asteptati la Curtea Suprema

Curtea Suprema ia in discutie luni un nou termen in dosarul in care fostul ministru al Justitiei Tudor Chiuariu si fostul ministru al Telecomunicatiilor Zsolt Nagy sunt acuzati ca ar fi ajutat la trecerea ilegala a unui imobil din patrimoniul Postei Romane in cel privat.

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante de 3,4 miliarde dolari

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante in valoare totala de 3,4 miliarde doalri, potrivit unui oficial de la New Delhi, citat de The Wall Street Journal. in luna septembrie, India a pus sechestru.

Nokia risca sa plateasca restante de 3,4 MLD. $ fiscului din India

Nokia ar putea datora fiscului din India taxe restante de 3,4 miliarde de dolari, suma mult mai mare fata de estimarea actuala de 340 de milioane de dolari, a declarat sub protectia anonimatului un oficial de la New Delhi, pentru cotidianul american.

Dosarul Transformatorul. Relu Fenechiu este asteptat luni la Curtea Suprema

Magistratii Curtii Supreme iau in discutie luni un nou termen al recursului in dosarul Transformatorul, in care fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu.

in spiritul Craciunului: Un nou conflict intre Patriarhie si agentiile de turism.

In Ajunul Nasterii Domnului, un nou scandal izbucneste intre reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane si cei ai Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism, dupa ce Sfantul Sinod a anuntat ca pelerinii se pot caza la manastiri doar cu binecuvantarea Bisericii. Patriarhia nu cred ca are vreo legatura cu noi. Daca putem caza - e bine, daca nu avem locuri, nu cazam. Oricum in perioada asta nu mai avem locuri, pentru ca asteptam un grup mai mare de turisti. Sunati inainte de Paste, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )