Libnet.ro
UNICEF

11:30

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: BREXIT, doar cu aprobarea Parlamentului

B1 B1,
Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: BREXIT, doar cu aprobarea Parlamentului

Rasturnare de situatie in cazul Brexit-ului. Curtea Suprema a Marii Britanii a hotarat ca, pentru a declansa procedurile de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, premierul Theresa May si. continuă pe B1

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: Parlamentul trebuie sa fie consultat cu privire la Brexit

Curtea Suprema a Marii Britanii va decide, marti, daca Guvernul londonez are nevoie sau nu de aprobarea Legislativului pentru invocarea articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se poate initia in mod formal procesul parasirii blocului comunitar - Brexit, informeaza Mediafax.

UPDATE Brexitul poate fi declansat doar cu aprobarea parlamentului britanic - decizie a Curtii Supreme

Curtea Suprema a Marii Britanii a hotarat ca Guvernul are nevoie de aprobarea parlamentului de la Londra pentru a declansa procedura de Brexit, transmite Reuters.

Brexit, doar cu aprobarea Parlamentului

Premierul Theresa May si guvernul pe care il conduce trebuie sa ceara aprobarea Parlamentului, pentru a declansa procedurile de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, transmite Digi24.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )