Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un cutremur de 3,6 magnitudine s-a produs in zona Vrancea: Este al doilea seism intregistrat in ultimele 12 ore in Romania

B1 B1,
Un cutremur de 3,6 magnitudine s-a produs in zona Vrancea: Este al doilea seism intregistrat in ultimele 12 ore in Romania

Un cutremur de 3,6 magnitudinea s-a produs sambata, la ora 9. 39, in zona seismica Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Seismul s-a prodes la o adancime de 111 kilometri,. continuă pe B1

Un cutremur de 3,9 magnitudine s-a produs in zona Vrancea: Este al doilea seism intregistrat in ultimele 12 ore in Romania

Un cutremur de 3,6 magnitudinea s-a produs sambata, la ora 9. 39, in zona seismica Vrancea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului. Seismul s-a prodes la o adancime de 111 kilometri,.

Un cutremur de 7,8 magnitudine s-a produs in Nepal: Cel putin 777 de oameni au murit. Alpinisti romani, surprinsi de seism (VIDEO)

00 Potrivit unor surse din cadrul ministerului roman de Externe, cei trei alpinisti romini surprinsi pe Muntele Everest de cutremurul de 7,8 magnitudine, produs sambata, sunt in stare buna,.

Un cutremur de 6,3 magnitudine s-a produs in Noua Zeelanda

Un cutremur de 6,3 magnitudine s-a produ vineri in Noua Zeelanda, fiind resimtit pe tot teritoriul tarii, informeaza site-ul News. co. au. Seismul a avut loc la 35 de kilometri nord-vest de Kaikoura, pe Insula.

Un cutremur de 7,5 magnitudine s-a produs in Nepal: Seismul a fost resimtit si in India si Pakistan

Un cutremur cu magnitudinea de 7,5 s-a produs sambata in apropiere de capitala Nepalului, Kathmandu, provocand pagube insemnate, informeaza Associated Press, citand oficiali locali. Epicentrul seismului a fost.

Un cutremur de 7,9 magnitudine s-a produs in Nepal: Cel putin 565 de oameni au murit. Alpinisti romani, surprinsi de seism (VIDEO)

40 Cel putin 565 de persoane si-au pierdut viata in urma cutremurului din Nepal, potrivit unui bilant anuntat de autoritatile din Nepal, citate de CNN. 30 Mai multi alpinisti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )