Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cutremur de 6,4 grade in Taiwan: mai multe cladiri s-au prabusit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cutremur de 6,4 grade in Taiwan: mai multe cladiri s-au prabusit

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. continuă pe Wall-Street Ro

VIDEO Cutremur puternic in Taiwan, mai multe cladiri, inclusiv una de 17 etaje, s-au prabusit

Un puternic cutremur a lovit sambata Taiwanul, ucigand cel putin sapte persoane, cele mai multe intr-un bloc de locuinte cu 17 etaje ce s-a prabusit, existand temerea ca inca 35 de persoane sunt inca prinse sub daramaturi la ore dupa inceperea operatiunilor de salvare.

Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin trei morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin trei persoane au murit si 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin cinci morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 grade a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin cinci persoane au murit si peste 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,4 Richter in Taiwan. Cel putin 7 morti si 115 raniti in urma prabusirii mai multor cladiri

Un cutremur de suprafata cu intensitatea initiala de 6,4 a avut loc in cursul noptii de vineri spre sambata in sudul Taiwanului, provocand prabusirea mai multor cladiri rezidentiale, informeaza presa locala. Cel putin sapte persoane au murit si peste 115 au fost ranite in urma dezastrului, iar operatiunile de salvare continua peste noapte in Tainan.

Scandal la Hollywood! Filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar, copiat din productii rusesti? (VIDEO)

Controversa fara margini la Hollywood! The Revenant, filmul cu cele mai multe nominalizari la Oscar si care ii poate aduce lui Leonardo DiCaprio in sfarsit statueta de aur, este acuzat ca ar fi o copie dupa mai multe filme rusesti, toate in regia lui Andrei Tarkovsky.

Topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015

In topul companiilor de telefonie mobila cu cele mai multe reclamatii in 2015 se afla RCSRDS, Telekom Romania Mobile Communications si Vodafone Romania, arata cele mai noi statistici ale Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Record dramatic selfie-ul incheiat cu cele mai multe decese

In ultimii ani am vazut tot mai multe situatii in care doritorii de selfie-uri au apelat la circumstante extreme pentru a se imortaliza, un record dramatic ce a avut loc zilele trecute fiind apogeul acestui trend. Anul trecut au avut loc mai multe decese provocate de selfie-uri decat de rechini, iar 2016 se pare ca [].

Top cele mai inalte cladiri de birouri din Bucuresti. Cum arata proiectele care se pierd in inaltul cerului

In ciuda faptului ca in Romania cea mai inalta cladire de birouri este de aproape cinci ori mai mica decat cea mai inalta cladire de office din lume,situata in Shanghai, dezvoltatorii prezenti la nivel local, dar si potentialii chiriasi urmaresc cu interes proiecte care se intind spre inaltul cerului.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )