Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMUR in gasca lui Basescu. Elena Udrea, la sectia de politie si ameninta cu DEZVALUIRI. Fiul vitreg, in AREST

Antena3 Antena3,
CUTREMUR in gasca lui Basescu. Elena Udrea, la sectia de politie si ameninta cu DEZVALUIRI. Fiul vitreg, in AREST

UPDATE:in aceasta dimineata Elena Udrea a fost la sectia de politie, fosta blonda de la prezidentiale ameninta cu dezvaluiri in dosarul in care este anchetata. ------------------Dupa ce ani de zile. continuă pe Antena3

Elena Udrea, la Sectia 2 Politie din Capitala. Vezi conditiile controlului judiciar in cazul fostei sefe a PMP

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este.

Elena Udrea, la politie pentru stabilirea programului din perioada controlului judiciar: Oricum nu plecam nicaieri, pentru mine e simplu (VIDEO)

Fostul lider PMP, Elena Udrea, a ajuns vineri dimineata la Sectia 2 de Politie Bucuresti, unde se va stabili programul in care aceasta se afla sub control judiciar. intrebata daca este pregatita sa nu.

Elena Udrea, aflata sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 2 Politie. Udrea a scris pe Facebook ca va spune adevarul despre tot ce se intampla

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Sectia 2 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft, in care este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratiile de avere. Elena Udrea a ajuns la Sectia 2 Politie in jurul orei 10:00, asa cum a stabilit cu politistii supraveghetori, dupa ce procurorii au luat in cazul ei masura controlului judiciar. Intrebata daca va face dezvaluiri, asa cum a scris pe pagina ei de Facebook, Elena Udrea a spus dosar ca abia a inceput ziua.

Elena Udrea s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, asa cum i se impune prin controlul judiciar

Elena Udrea, presedintele suspendat al PMP, s-a prezentat, vineri dimineata, la Sectia 2 de Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga conform programului stabilit, dupa ce a fost pusa sub control judiciar in dosarul Microsoft. Udrea este urmarita penal pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere.

CUTREMUR in gasca lui Basescu. Reuniune a Cocosilor dupa gratii. Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos a fost RETINUT pentru 24 de ore

Dupa ce ani de zile au fost protejati de sistem, oamenii lui Traian Basescu ajung rand pe rand dupa gratii. Ieri a venit randul Elenei Udrea sa dea explicatii procurorilor dupa ce a fost adusa cu mandat la.

Elena Udrea, declaratie SURPRINZATOARE la miezul noptii, pe Facebook

Elena Udrea a fost pusa sub control judiciar dupa mai bine de patru ore de audieri la DNA. Nu are voie sa plece din Bucuresti si trebuie sa se prezinte periodic la sectia de politie. La iesire, blonda de la Cotro.

UPDATE. Elena Udrea, de doua ori pe saptamana la Politie. Se afla sub control judiciar

Deputata Elena Udrea s-a prezentat, vineri dimineata, la Politie. Ea se afla sub control judiciar, fiind acuzata de splaare de bani si fals in declaratiile de avere, in dosarul fostului ei sot, Dorin Cocos.

VIDEO Elena Udrea sustine ca a intervenit la Victor Ponta pentru ca premierul sa accepte numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA in 2013

Elena Udrea a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca in 2013 a intervenit la premierul Victor Ponta pentru ca acesta sa accepte nominalizarea Laurei Codruta Kovesi in functia de sef al DNA. Udrea sustine ca a discutat cu Ponta in biroul acestuia din blocul in care locuieste premierul. Elena Udrea sustine ca Florian Coldea la acel moment prim-adjunct al directorului SRI) a propus-o pe Laura Codruta Kovesi drept sefa a DNA: a fost un nume pe care si-l dorea si presedintele foarte mult, dar ideea ca dansa sa se intoarca de acolo a venit de la Florin Coldea. Pe de alta parte, Victor Ponta declarase in iulie 2014 la EvZ ca el a propus-o pe Kovesi la DNA, iar Traian Basescu nu a vrut-o initial.

Elena Udrea, acuzata de SPALARE de BANI si FALS in declaratii. Sefa PMP, beneficiar al spagii din tunul Microsoft. Cum ii lua Basescu apararea. Si Alina Bica este audiata la DNA

Update 13. 16 - Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica,a fost adusa, joi, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a fi audiata. La DNA este audiata si presedintele PMP, Elena Udrea, in dosarul.

Elena Udrea, acuzata de SPALARE de BANI si FALS in declaratii. Sefa PMP, beneficiar al spagii din tunul Microsoft. Cum ii lua Basescu apararea

Elena Udrea stia de spagile pe care le lua fostul ei sotul ei, Dorin Cocos, in dosarul Microsoft, spun procurorii. Mai mult, din declaratiile de venit si cele de avere din perioada 2009 - 2014, rezulta ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )