Libnet.ro
UNICEF

13:30

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc vineri noaptea

B1 B1,
Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc vineri noaptea

Un cutremur cu magnitudinea 3,9 a avut loc in zona seismica Vrancea, informeaza B1 TV. Potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului, seismul s-a produs aproape de miezul noptii, la o adancime de 133 de. continuă pe B1

Un CUTREMUR cu magnitudinea de 5,7 a avut loc miercuri noapte

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 a fost resimtit in noaptea de miercuri spre joi in Alaska, fara a provoca insa o alerta de tsunami, a anuntat centrul american de geofizica USGS. Cutremurul a avut loc.

Reuniunea Inter-ministeriala privind proiectul AGRI a avut loc astazi

Lucrarile Reuniunii Inter-ministeriale privind proiectul AGRI au avut loc astazi, la Bucuresti, lucrarile, tarile participante fiind reprezentate de domnul Andrei Dominic Gerea, ministrul Energiei, intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri, domnul Natig Aliyev, ministrul Energiei din Republica Azerbaidjan si d-na Mariam Valishvili, Vice-Ministrul Energiei din Georgia.

Un exercitiu antitero a avut loc pe platforma petroliera Gloria, din largul Marii Negre. Operatiunea a fost organizata de Ministerul Apararii Nationale (VIDEO)

Un exercitiu antitero, organizat de Ministerul Apararii Nationale, a avut loc pe platforma petroliera Gloria, din largul Marii Negre, informeaza B1 TV. Operatiunea s-a derulat pe doua fronturi, La nivelul marii,.

Cutremur in Romania. Cat de tare s-a simtit

Un al treilea cutremur a avut loc vineri seara in Romania. De data asta, unul ceva mai important decat precedentele aflate sub 3 pe Richter. La ora 23. 26 a fost inregistrat un seism de 3. 9 pe Richter in zona Buzau,.

Trupul neinsufletit al balerinului Bogdan Nicula a fost repatriat. inmormantarea va avea loc vineri

Trupul neinsufletit al balerinului Bogdan Nicula, care s-a stins din viata in dimineata zilei de luni, este repatriat in cursul acestei zile si urmeaza a fi inhumat vineri, 26 iunie, ora 13. 00, la Cimitirul Tudor Vladimirescu Str. Antiaeriana 10). Cei care doresc sa isi ia un ultim ramas bun o pot face incepand de maine, la capela aceluiasi cimitir.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )