Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cutremurul din Nepal: Sansele gasirii altor supravietuitori scad dramatic

B1 B1,
Cutremurul din Nepal: Sansele gasirii altor supravietuitori scad dramatic

Guvernul nepalez cere echipelor internationale de salvare sa paraseasca zona intrucat sansele de a mai fi gasiti si alti supravietuitori sunt din ce in ce mai mici, scrie Romania Libera. in operatiunile. continuă pe B1

Cutremur Nepal: Sansele de gasire a altor supravietuitori scad dramatic

Guvernul nepalez le cere echipelor de salvare internationale sa plece, intrucat nu mai exista sanse de gasire a unor supravietuitori sub daramaturi, relateaza Euronews, conform Mediafax.

Nicio sansa de a mai gasi supravietuitori, dupa cutremurul din Nepal. Ultimul bilant: peste 6.600 de morti si 14.000 de raniti

Guvernul nepalez a exclus sambata orice posibilitate de a mai gasi supravietuitori la o saptamana dupa cutremurul care s-a soldat cu 6. 621 de morti, potrivit celui mai recent bilant oficial. A trecut o.

Everest a pierdut 2,8 centimetri din inaltime dupa cutremurul din Nepal

Masuratorile recente din satelit arata ca varful Everest a pierdut 2,8 centrimetri din inaltime, acesta fiind unul dintre efectele cutremurului devastator din Nepal. Cel mai inalt varf al sau avea 8,848.

Cutremurul din Nepal: 7.000 de morti si 14.000 de raniti

Bilantul cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in urma cu o saptamana a ajuns la 7. 040 de morti si 14. 398 de raniti, a anuntat sambata seara Centrul operatiunii nationale de urgenta, relateaza CNN.

Un batran de 101 ani, salvat miraculos de sub daramaturile casei la o saptamana dupa cutremurul din Nepal

Cand nimeni nu se mai astepta sa gaseasca supravietuitori, la o saptamana dupa devastatorul cutremur de 7,9 din Nepal, minune: echipele de salvare au extras un barbat de 101 ani de sub daramaturile casei sale. Alte trei persoane, doua femei si un barbat au mai fost gasite in viata, duminica.

Cat a pierdut varful Everest din inaltime, in urma cutremurului din Nepal

Varful Everest a pierdut 2,8 de centimetri din inaltime, dupa cutremurul din Nepal care a avut 7,8 grade pe scara Richter, potrivit masuratorilor facute din satelit, transmite Digi 24.

Purtatorul de cuvant al Ministrului de Interne din Nepal: Nu avem destule elicoptere pentru a livra ajutorul umanitar si a desfasura operatiuni de salvare simultan

Purtator de cuvant al Ministrului de Interne nepalez, Laxmi Dhakal, a declarat ca nu sunt suficiente elicoptere pentru furnizarea ajutorului umanitar pentru populatia sinistrata din Nepal, dupa cutremurul cu.

Un batran de 101 ani a fost salvat de sub daramaturi, in urma cutremurului din Nepal

Bilantul victimelor dupa cutremurul devastator din Nepal a atins, saptamana trecuta, cel putin 7. 040 de morti, conform oficialilor citati de Russia Today. Un reprezentant al Centrului National de.

Nou bilant al cutremurului din Nepal: Peste 7.000 de morti

Numarul victimelor cutremurului din Nepal a crescut din nou,ajungand la 7. 040 de morti si peste 14. 000 de raniti, a anuntat duminica Centrul national nepalez pentru situatii de urgenta, care atentioneaza ca aceste cifre ar putea creste in continuare, transmite AFP, conform Agerpres.

1.000 de europeni sunt dati disparuti in urma cutremurelor din Nepal

Aproximativ 1. 000 de cetateni ai statelor Uniunii Europene nu au putut fi contactati in urma cutremurelor din Nepal, fiind considerati disparuti, anunta Misiunea UE in Katmandu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )