Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cutremurul din Vrancea a fost urmat de doua cutremure mai mici in Galati

Adevărul Adevărul,
Cutremurul din Vrancea a fost urmat de doua cutremure mai mici in Galati

Un cutremur de 4,7 pe scara Richter a avut loc marti seara, la ora 22. 33, in Vrancea, si s-a simtit in tot sudul tarii. in aceeasi seara, in judetul Galati au avut loc alte doua cutremure, cu magnitudini de2,8 si 2,6 pe scara Richter. continuă pe Adevărul

Doua cutremure de 3 grade, produse noaptea trecuta in Vrancea

Doua cutremure avand magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-au succedat sambata, la 23. 37, si duminica la 00. 23, in zona sesimica Vrancea, respectiv Vrancea - Buzau, informeaza Institutul National penru Fizica Pamantului INFP).

Doua cutremure de 3 grade, produse sambata noaptea in Vrancea

Doua cutremure avand magnitudinea de 3 grade pe scara Richter s-au succedat sambata, la 23. 37, si duminica la 00. 23, in zona sesimica Vrancea, respectiv Vrancea - Buzau, informeaza Institutul National penru Fizica Pamantului INFP), potrivit Mediafax.

Doua CUTREMURE s-au produs sambata noapte in Vrancea

Doua cutremure de magnitudine 3,0 pe scara Richter s-au produs noaptea trecuta in Vrancea. Primul seism a avut loc la ora 23. 37, la o adancime de 138 km, iar cel de-al doilea la ora 00. 23, la o adancime de 127.

Doua cutremure de 3 grade, in Vrancea

Doua cutremure, cu magnitudinea de 3 grade pe scara Richter, s-au succedat noaptea trecuta, in inetrvaclul 00:00-00:30, in zona seismica Vrancea, potrivit Institutului National penru Fizica Pamantului INFP).

Singura statistica a cutremurelor din Vrancea. Suntem pe zona fierbinte

Cutremurul de la golul lui Marica, venit la cateva zile dupa un altul, a iscat iarasi discutii despre cand se produc in Vrancea marile seisme. Daca pe de o parte specialistii INFP au dreptate cand spun ca acestea nu se pot introduce intr-o statistica, totusi o regula exista si ei nu o aduc in vederea publicului. Documentul a fost publicat de speciliasti romani in anul 1985 si este mai putin cunoscut. Este vorba de lucrarea scrisa in 1985 de D. Enescu, impreuna cu acad. Liviu Constantinescu, numita Cutremurele din Vrancea in profil stiintific si tehnologic. Vestea proasta este ca intre 2006 si 2024 se poate produce in seism major in Romania, de peste 7, conform statisticii facute de ei in acea lucrare, bazata pe influenta placilor tectonice asupra Romaniei.

inca 2 cutremure, la Galati.

Inca doua cutremure s-au produs in noaptea de marti spre miercuri si in judetul Galati, dupa cel din Vrancea. Citeste si: Doua noi cutremure, in Vrancea si Buzau Primul seism s-a produs la ora 23:41, la o adancime de 5 kilometri, si a avut o intensitate de 2,8 grade pe scara Richter. Cel de al doilea a avut loc la ora 1:00, la o adancime de 15 kilometri, si a avut magnitudinea de 2,6. Citeste si: Costoiu: Seismele din Galati nu au fost cauzate de forarile pentru gazele de sist Peste 250 de .

Doua cutremure de 3 pe scara Richter s-au produs in Vrancea si Buzau

Noi cutremure lovesc Romania. Doua seisme s-au produs la interval de o ora, sambata noaptea. Ambele au avut magnitudine de 3 pe Richter. Unul s-a produs in judetul Buzau si altul in Vrancea. Asta dupa ce ieri.

Ce cred seismologii despre cutremurul de aseara, din Vrancea. A adus multe lucruri BUNE

Romania a fost zguduita aseara de un cutremur cu epicentrul in zona Vrancea. Seismul a avut o magnitudine de 4,7 pe Richter si a durat aproape 4 secunde. Este cel de-al doilea cutremur care s-a simtit in sudul.

Bursa inchide in crestere. Impact, a doua cea mai tranzactionata companie

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,51%, intr-o piata unde cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar transferurile cu actiunile Fondului Proprietatea FP), SIF Oltenia SIF5) si Impact IMP) au ridicat rulajul la 18,6 milioane.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )