Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurul de sambata seara a fost urmat de 14 replici si a fost resimtit in cel putin 20 de localitati din tara (VIDEO)

B1 B1,
Cutremurul de sambata seara a fost urmat de 14 replici si a fost resimtit in cel putin 20 de localitati din tara (VIDEO)

14 replici dupa cutremurul de sambata seara din Romania. Seismul a avut magnitudinea 5,7 pe Richter si a fost resimtit in zeci de localitati din tara, precum Iasi, Galati, Bacau, Ploiesti, inclusiv in. continuă pe B1

Cutremurul de sambata seara a fost urmat de 15 replici si a fost resimtit in cel putin 20 de localitati din tara (VIDEO)

15 replici dupa cutremurul de sambata seara din Romania. Seismul a avut magnitudinea 5,7 pe Richter si a fost resimtit in zeci de localitati din tara, precum Iasi, Galati, Bacau, Ploiesti, inclusiv in.

Cutremurul de sambata seara a fost urmat de zece replici (VIDEO)

10 replici dupa cutremurul de sambata seara din Romania. Seismul a avut magnitudinea 5,7 pe Richter si a fost resimtit in zeci de localitati din tara, precum Iasi, Galati, Bacau, Ploiesti, inclusiv in.

Directorul stiintific INFP Mircea Radulian: Cutremurul de sambata seara poate avea replici timp de cateva zile

Cele cinci replici ale seismului de sambata seara inregistrate pana acum tot in zona Vrancea sunt normale si este posibil sa apara si altele, timp de cateva zile, a declarat duminica, pentru Mediafax, directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP), Mircea Radulian.

UPDATE Un cutremur de 5,7 pe scara Richter produs in Vrancea a zguduit Barladul sambata seara. A fost urmat de doua replici

Cutremurul a avut loc la ora 21. 14, in zona Vrancea, dar s-a resimtit foarte bine si la Bucuresti. Este cel mai puternic seism din acest an. La scurt interval a fost urmat de oreplica de mica intensitate.

Autoritatile din Slatina, in alerta dupa cutremurul de sambata seara

Ingrijorate de cutremurul de 5,1 grade pe scara Richter petrecut sambata seara, autoritatile cu atributii in domeniul protectiei civile din judetul Olt au decis, duminica dimineata, sa organizeze un amplu exercitiu de alarmare publica in municipiul Slatina. Actiunea a fost planificata a se desfasura marti 25 noiembrie. Pana atunci, populatia este rugata sa nu sperie de alarmele ce se vor auzi in dimineata ziilei mentionate.

Iasiul a depasit cu bine cutremurul de sambata seara. O singura persoana a chemat ambulanta intr-un atac de panica

Cel mai puternic cutremur produs in Romania in ultimii zece ani s-a resimtit in mod evident si la Iasi, dar seismul n-a produs pagube materiale.

Cutremurul de sambata seara a inspaimantat mii de galateni

Cutremurul de 5,7 grade care s-a produs sambata seara a inspaimantat mii de galateni pentru ca, fiind unul de suprafata, produs la adancimea de 39 de kilometri si cu epicentrul la o distanta de o suta de kilometri de Galati, miscarea seismica a zguduit serios cladirile din oras.

FOTO VIDEO Cutremurul de sambata seara a produs nu numai panica, ci si pagube in Focsani

Seismul a avut loc la ora 21. 14 si a avut 5,7 grade pe scara Richter. Oamenii s-au speriat si au iesit in strada, iar in supermarketul Carrefour sute de produse au cazut de pe rafturi.

Mircea Radulian (INFP): Dupa cutremurul de sambata seara pot aparea replici timp de cateva zile

Replicile seismului de sambata seara inregistrate pana acum tot in zona Vrancea sunt normale si este posibil sa apara si altele, timp de cateva zile, a declarat duminica directorul stiintific al.

Un cutremur de 5,7 pe scara Richter a zguduit Romania sambata seara: retele de curent si telefonie picate

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter s-a produs sambata seara, la 21. 14, si a fost resimtit in Capitala, dar si in mai multe judese din tara. Cutremurul s-a produs la o adancime de 39 de kilometri si este cel mai puternic produs in Romania in anul 2014.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )