Libnet.ro
UNICEF

13:00

Daca facem comparatie, prima jumatate din martie 2017 fata de 2016, lucrurile stau foarte bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Daca facem comparatie, prima jumatate din martie 2017 fata de 2016, lucrurile stau foarte bine

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, referitor la intalnirea pe care a avut-o in cursul diminetii cu ministrul Finantelor si reprezentantii ANAF, ca a fost o intanire de lucru si ca vor fi facute evaluari, precizand ca situatia incasarilor la buget pe prima jumatate a lunii martie este foarte buna comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

MACRO NEWSLETTER 27 Martie 2017

Activitatea in sectorul privat din Franta a inregistrat o expansiune peste asteptari in martie 2017, pe fondul cresterii activitatii din servicii si industria prelucratoare.

Utile: Cum repari telefonul mobil scapat in apa; De ce nu trebuie sa ne mai facem griji pentru colesterolul din mancare; Bicarbonatul si mierea, mai eficiente decat antibioticele. Leacuri babesti recomandate de medici

Cum sa gandesti pozitiv in 21 de zile. Pentru sanatatea ta fizica si. Problema grava de sanatate pe care o au cei care lucreaza la birou. Daca la munca stai toata ziua in.

MACRO NEWSLETTER 24 Martie 2017

Vanzarile retail din Marea Britanie si-au accelerat cresterea anuala in februarie 2017, pana la 3,7%, de la 1% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare peste asteptari, de 1,4%, dupa un declin de 0,5% in luna anterioara.

AVEREA managerului de la Spitalul Obregia: Si-a facut teren de minifotbal cu nocturna in curtea vilei! Primaria condusa de Firea stia ce se intampla, dovada ca o firma prinsa a dat inapoi jumatate din banii primiti (FOTO)

Catalin Tolontan continua dezvaluirile despre neregulile de la Spitalul Obregia din Capitala. Jurnalistul a povestit in articolele precedente despre comportamentul managerului Monica Boer, dar.

Horoscop zilnic, 26 martie 2017: Varsatorii isi schimba destinul in bine

Horoscop zilnic, 26 martie 2017: Berbecii sunt macinati de interogatii existentiale, Gemenii au destula energie interioara ca sa se ridice si sa mearga mai departe, iar Pestii incep sa simta nevoia libertatii de miscare.

Aproape jumatate din populatia Romaniei urmeaza sa primeasca bani de la stat. Ce conditii trebuie sa indeplineasca

SefaDepartamentului de Managementul Riscului de la Depozitarul Central, Lavinia Gheorghe,a fost prezenta la evenimentul Forumul Investitorilor, organizat de Bursa de Valori Bucuresti, in cadrul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )