Libnet.ro
UNICEF

12:30

Daca Guvernul asuma proiectul Rosia Montana, eu ii fac credit

Adevărul Adevărul,
Daca Guvernul asuma proiectul Rosia Montana, eu ii fac credit

Crin Antonescu, al doilea om in stat, a dezvaluit ca in lupta pentru aurul de la Rosia Montana sunt angrenati doi colosi financiari. continuă pe Adevărul

INTERVIU Crin Antonescu: Daca Guvernul asuma proiectul Rosia Montana, eu ii fac credit

Crin Antonescu, al doilea om in stat, a dezvaluit ca in lupta pentru aurul de la Rosia Montana sunt angrenati doi colosi financiari.

Gabriel Resources va da in judecata guvernul Romaniei si va cere despagubiri de 4 mld dolari daca Parlamentul respinge proiectul Rosia Montana / Vom face ca eforturile Romaniei de a atrage investitii straine sa sufere foarte mult

Gabriel Resources Ltd. anunta ca va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

UPDATE RMGC publica un comunicat in care se dezminte integral declaratia publicata de un cotidian canadian si atribuita directorului executiv al Gabriel Resources, in care se vehiculau despagubiri de 4 mld dolari daca proiectul Rosia Montana este stopat

Rosia Montana Gold Corporation a publicat in cursul serii de miercuri o declaratie a lui Jonathan Henry care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic. Initial, cotidianul canadian anunta, citandu-l pe directorul executiv al Gabriel Resources Ltd. , ca actionarul majoritar al RMGC va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

UPDATE Rosia Montana Gold Company publica un comunicat in care se dezminte integral declaratia directorului executiv al Gabriel Resources, potrivit careia Romaniei i se vor solicita despagubiri de 4 mld dolari daca proiectul Rosia Montana este stopat

Rosia Montana Gold Corporation a publicat in cursul serii de miercuri o declaratie a lui Jonathan Henry care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic. Initial, cotidianul canadian anunta, citandul pe directorul executiv al Gabriel Resources Ltd. , ca actionarul majoritar al RMGC va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Daniel Barbu: Daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii

Ministrul Culturii Daniel Barbu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca din punctul de vedere al ministerului pe care il conduce, daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )