Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dacian Ciolos, reactie virulenta la criza politica: Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, reactie virulenta la criza politica: Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca actuala criza politicaafecteaza credibilitatea Romaniei, argumentand ca liderii coalitiei de. continuă pe Antena3

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Reactia lui Ciolos fata de criza guvernamentala:Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern

Coalitia PSD-ALDE isi devoreaza propriul guvern, mistuit in eterna patima a luptei pentru putere, scrie pe pagina sa de Facebook fostul premier, Dacian Ciolos, adaugand ca este o criza a unui mod falimentar de a face politica in Romania.

Reactia lui Dacian Ciolos, dupa ce premierul Grindeanu a ramas fara sprijin politic: Nu este o criza a PSD, ci una care afecteaza credibilitatea Romaniei

Fostul premier al Romaniei, Dacian Ciolos, a afirmat, joi, dupa ce coalitia de guvernare PSD - ALDE i-a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, ca ceea ce se intampla acum nu este o simpla criza politica, calificand situatia drept un spectacol iresponsabil, trist si dureros pentru Romania.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Europarlamentar roman, semnal de alarma la criza politica din tara: Presedintele Donald Trump va dori sa fie...

Toti cei implicati in actuala criza politica de la Bucuresti trebuie sa fie constienti ca presedintele SUA, Donald Trump, va dori sa fie tinut la curent in legatura cu evolutia situatiei, a af.

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

Criza politica din Romania, pe intelesul tuturor. Riscurile despre care s-a vorbit prea putin

In urma Consiliului Executiv CEx) al PSD-ului de miercuri seara, coalitia a decis sa retraga sprijinul politic acordat cabinetului Grindeanu. Ca urmare, o parte dintre ministri au demisionat. Premierul.

Petre Daea, propunerea internautilor pentru functia de premier: Mediul online trateaza cu umor criza politica (VIDEO)

Declaratiile halucinante facute de Petre Daea, ministrul Agriculturii din cabinetul Grindeanu, l-au facut un favorit al internautilor. Acestia profita de criza interna din interiorul PSD pentru a trata cu umor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )