Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dacian Ciolos, vizita oficiala in Canada: Premierul i-a multumit omologului sau pentru reactoarele de la Cernavoda (VIDEO)

B1 B1,
Dacian Ciolos, vizita oficiala in Canada: Premierul i-a multumit omologului sau pentru reactoarele de la Cernavoda (VIDEO)

Vizita istorica in Canada pentru Dacian Ciolos. Premierul Romaniei s-a intalnit cu omologul sau canadian, Justin Trudeau, pentru a discuta in legatura cu problema vizelor pentru. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos efectueaza o vizita oficiala in Canada. Vizele cetatenilor romani, printre temele care vor fi abordate

Premierul Dacian Ciolos efectueaza, miercuri, o vizita de lucru in Canada, unde se va intalni cu premierul canadian Justin Trudeau, cu presedintii Senatului, George J. Furey, si al Camerei Comunelor, Geoff Regan, precum si cu Guvernatorul General al Canadei, David Johnston. Unul dintre obiective vizeaza vizele cetatenilor romani.

Ciolos, vizita de lucru in Canada. Printre problemele abordate se afla si cea a vizelor pentru romani

Dacian Ciolos se afla in Canada in zilele de 14 si 15 iunie. in cadrul acestei vizite, premierul va avea intrevederi cu omologul sau canadian, Justin Trudeau, cu presedintii Senatului si Ca.

Dacian Ciolos, discutii cruciale in Canada. Anuntul facut pe Facebook de premierul roman

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit la Ottawa cu omologul sau canadian Justin Trudeau. Pe agenda discutiilor a fost si problematica vizelor pentru cetatenii romani, dupa ce in ultimii ani.

Dacian Ciolos incepe marti o vizita de trei zile in Canada, unde se va intalni cu premierul Justin Trudeau

Premierul Dacian Ciolos va incepe, marti, o vizita oficiala in Canada, unde se va intalni si cu omologul sau, Justin Trudeau, potrivit unui anunt postat pe Facebook, pe agenda discutiilor aflandu-se si eliminarea vizelor pentru romani.

Premierul Dacian Ciolos, despre viitorul sau: Nu va faceti nicio grija, o sa-mi gasesc eu ce sa fac

Se apropie finalul de mandat pentru Guvernul Ciolos. Desemnat in functia de prim-ministru in toamna anului trecut, dupa tragedia de la clubul Colectiv, Dacian Ciolos lasa de inseles ca nu.

Dacian Ciolos: Premierul Canadei si-a aratat deschiderea pentru a lucra impreuna si eficace la problema vizelor

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, miercuri, la Ottawa, cu premierul Canadei, Justin Trudeau, seful Executivului roman precizand ca omologul sau canadian s-a aratat deschis fata de o.

Premierul Dacian Ciolos, despre viitorul sau: Nu va faceti nicio grija, o sa-mi gasesc eu ce sa fac

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, in cursul vizitei la Ottawa, ca are un mandat de premier pana la finalul acestui an, dupa care isi va gasi ce sa faca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )