Libnet.ro
UNICEF

01:05

Daily Express: Romanii spera ca Iohannis sa scoata tara din umbra anilor lui Ceausescu

B1 B1,
Daily Express: Romanii spera ca Iohannis sa scoata tara din umbra anilor lui Ceausescu

Publicatia britanica The Daily Express, in editia electronica de miercuri, comenteaza asteptarile romanilor de la Klaus Iohannis. Romanii spera ca noul lor presedinte va putea scoate tara din umbra anilor. continuă pe B1

Presa straina: Romanii spera ca Iohannis sa scoata tara din umbra anilor lui Ceausescu

Romanii spera ca noul lor presedinte, Klaus Iohannis, va putea scoate tara din umbra anilor lui Nicolae Ceausescu, la 25 de ani dupa inlaturarea de la putere a unuia dintre cei mai cruzi dictatori din Europa, comenteaza publicatia britanica The Daily Express, potrivit Mediafax.

Schimbarea asteptata de romani de la Iohannis: presedintele sa scoata tara din umbra anilor lui Ceausescu

Pe umerii lui Klaus Iohannis stau acum sperantele romanilor care vor sa traiasca intr-o tara in care sa nu se mai resimta regimul comunist al lui Nicolae Ceausescu, comenteaza publicatia britanica The Daily Express, in editia sa electronica.

ii predau lui Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a intra in zona euro

Traian Basescu a declarat, sambata, in conferinta de presa de la finalul mandatului sau prezidential ca ii va preda lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta, in vederea intrarii in zona euro, el apreciind ca vom deveni membri ai zonei euro mai devreme de 2019.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )