Libnet.ro
UNICEF

16:00

Daily Income. Comisia Europeana, cu ochii pe Codul Fiscal

Antena3 Antena3,
Daily Income. Comisia Europeana, cu ochii pe Codul Fiscal

Editia de joi a emisiunii Daily Income, realizata de Adrian Maniutiu, a tratat subiectul Codului Fiscal, discutat, trecut prin Senat, ajuns acum in Camera Deputatilor. Este de asteptat ca acesta sa fie gata la. continuă pe Antena3

Daily Income: Economia merge bine pe hartie. Ce spun analistii despre imbunatatirea nivelului de trai in Romania

Redactorul-sef Income Magazine Elena Cristian a vorbit, in editia de marti a emisiunii Daily Income, despre cresterea economica din Romania care, deocamdata, se vede doar pe hartie, nu si in buzunarul.

Daily Income. Ilan Laufer: Ma ingrijoreaza ca aceste dosare ies la lumina dupa foarte multi ani

Dragos Basescu, fiul fratelui lui Traian Basescu, Mircea Basescu, a fost adus cu mandat la DNA, miercuri dimineata. Antreprenorul Ilaun Laufer a explicat, in editia de miercuri a Daily Income, realizata de.

Daily Income. Marile proiecte ratate

Adrian Maniutiu a explicat, in editia de luni a Daily Income, de ce foarte multe dintre marile proiecte ale Romaniei ajung marile proiecte ratate. Proiecte de zeci de miliarde de euro care nu.

Teodorovici: Codul Fiscal NU va fi aprobat fara acordul CE, FMI si BM

Codul Fiscal ar putea fi finalizat in Parlament pana la finalul acestei luni, insa nu va fi aprobat fara acordul Comisiei Europene, Fondului Monetar International si Bancii Mondiale, a declarat luni ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Comisia Europeana da Romania in judecata pentru neadoptarea unui plan de urgenta privind aprovizionarea cu gaze

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru ca nu a adoptat un plan de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, lipsa unui astfel de plan.

Comisia Europeana aloca mai multe fonduri pentru integrarea romilor

Statele membre ale Uniunii Europene continua sa inregistreze progrese in ceea ce priveste integrarea romilor, insa sunt necesare eforturi suplimentare, afirma in raportul sau anual Comisia Europeana, care va aloca mai multe fonduri pentru promovarea incluziunii sociale si combaterea discriminarii.

Comisia Europeana trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru neadoptarea unui plan de urgenta privind aprovizionarea cu gaze

Comisia Europeana a anuntat, joi, ca trimite Romania in fata Curtii de Justitie a UE pentru ca nu a adoptat un plan de urgenta privind securitatea aprovizionarii cu gaze naturale, lipsa unui astfel de plan .

Comisia Europeana obliga Romania si Suedia sa-si anuleze tratatul bilateral pentru investitii, prin care fratii Micula au luat stimulente de la stat

Comisia Europeana a declansat, joi, actiuni de infringement impotriva a cinci state membre UE, printre care Suedia si Romania, cerandu-le imperativ sa-si anuleze tratatele bilaterale pentru investitii perfectate inainte de aderarea la UE. Tratatul bilateral pentru investitii intre Suedia si Romania sta la baza unor stimulente acordate fratilor Micula pentru fabricile lor de racoritoare si bautori alcoolice din Romania, care in prezent fac obiectul unui litigiu la Curtea de Arbitraj de la Washington, care a obligat recent statul roman sa le acorde celor doi oameni de afaceri depagubiri de zeci de milioane de euro. Decizia Comisiei Europene preseaza astfel Romania si Suedia sa se aseze la masa de negociere pentru rediscutarea tratatului bilteral care i-a favorziat pe fratii Micula.

Comisia Europeana ofera zeci de milioane de euro pentru fermierii moldoveni

Comisia Europeana ofera Republicii Moldova 64 de milioane de euro pentru implementarea reformelor in sectorul agricol si in mediul rural.

Ultima batalie pe reducerea taxelor. Scaderea TVA de la 24% la 20% ar putea disparea din Codul Fiscal

Reducerile de taxe prevazute in proiectul noului Cod Fiscal reprezinta cea mai spinoasa problema din negocierile dintre guvernanti si reprezentantii Comisiei Europene, care se poarta in aceste zile la Bucuresti. Scaderea TVA de la 24% la 20%, care ar.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )