Libnet.ro
UNICEF

09:00

Daily Income: Romania, bani putini de la UE pentru perioada 2014-2020. Care sunt cele mai afectate sectoare

Antena3 Antena3,
Daily Income: Romania, bani putini de la UE pentru perioada 2014-2020. Care sunt cele mai afectate sectoare

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020: doar 164 euro de locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria. Cele mai grav afectate sectoare sunt si. continuă pe Antena3

Daily Income: Romania, statul cu autostrazi multe ... pe hartie

In ultimii 24 de ani, parcul auto a crescut in Romania cu 172% ajungand la peste 6 milioane de autovehicule. Din pacate insa, infrastructura rutiera nu a tinut pasul. Au trecut deja 42 de ani de cand, in.

Guvernul transmite la UE versiunea oficiala a Acordului de Parteneriat. Cum vom folosi banii din fondurile europene in perioada 2014-2020

Guvernul a aprobat, miercuri, Acordul de parteneriat 2014-2020, care stabileste modul de utilizare a fondurilor europene, si il va transmite in mod formal Comisiei Europene la finalul lunii martie, a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Anticipari de politici fiscale pentru perioada urmatoare

In timp ce 2014 nu ar trebui sa mai aduca modificari substantiale in sensul cresterii sarcinii fiscale datorate de populatie, ar exista o fereastra pentru anumite inovatii in anul 2015 si apoi in anii electorali 2017, 2014 si 2016. Totusi, schimbarea politica recenta de la varful ministerului de finante preluarea portofoliului de catre o tehnocrata cu studii de economie efectuate in cadrul Universitatii Harvard) ar crea premisele teoretice pentru anumite modificari, cum ar fi cota unica. Cu toate acestea, esalonul imediat inferior din structura Ministerului de Finante format din secretari de stat pe politici fiscale, presedintele ANAF etc) a ramas acelasi. Experienta de munca din institutiile de invatamant straine probabil nu a asigurat o intelegere de substanta a sistemului fiscal romanesc si, prin urmare, noul ministru ar putea intampina probleme in a se impune in fata esaloanelor inferioare din cadrul ministerului pe care il conduce.

Daily Income: Guvernul da cu o mana si ia cu cealalta. Masurile economice promise de Executiv, sub semnul intrebarii

Desi anul a inceput bine si, dupa prima luna, aveam un excedent bugetar de 1,5 miliarde de lei, acum, la finalul primului trimestru, lipsesc deja 670 de milioane de lei. Suma nu e mare in contextul macroeconomic.

CJ Ilfov a finalizat Strategia de Dezvoltare 2014-2020

Consiliul Judetean CJ) Ilfov a finalizat Strategia de Dezvoltare a judetului pentru perioada 2014-2020, demers inceput la ini and tiativa presedintelui CJ, Marian Petrache, potrivit unui comunicat remis astazi redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )