Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ne dam cu rusii? Anuntul lui Basescu dupa vizita unui oficial-cheie de la Moscova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ne dam cu rusii? Anuntul lui Basescu dupa vizita unui oficial-cheie de la Moscova

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a fost semnat, la nivelul CSAT, un memorandum cu Consiliul de Securitate al Federatiei Ruse pentru cooperarea impotriva unor riscuri, precum terorismul, ocazia fiind vizita lui Nikolai Patrusev, secretarul. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu: Dupa ce imi termin mandatul, voi sustine si partidul Miscarea Populara

Presedintele Traian Basescu a anuntat, in emisiunea Dupa 20 de ani, ca dupa terminarea mandatului prezidential se va implica in sustinerea partidului Miscarea Populara.

Traian Basescu, dupa sedinta CSAT: Am semnat un memorandum de colaborare intre Romania si Federatia Rusa. Antena3.ro transmite LIVE declaratiile presedintelui

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. AICI, LIVE, DECLARATIILE PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCUDeclaratiile.

Traian Basescu, dupa sedinta CSAT: Am semnat un memorandum de colaborare intre Romania si Federatia Rusa

Presedintele Traian Basescu ao declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. Declaratiile presedintelui vin dupa ce, in sedinta Consiliului Suprem de.

Ce ar vrea sa faca Basescu dupa ce nu va mai fi presedinte - agricultura.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Pro TV, ca dupa terminarea mandatului i-ar placea sa aiba o ferma de 200-250 de hectare, pe care sa isi faca si o livada cu piersici, ciresi si meri, cumpararea de teren agricol fiind singurul motiv pentru care ar fi dispus sa ia un credit bancar, arata Mediafax. Mi-ar placea ca dupa ce termin, dincolo de faptul ca ma voi ocupa de Miscarea Populara, voi sustine eficient si partidul Miscarea Populara pentru ca acum nu pot, mi-ar placea sa .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )