Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dan Adamescu si cei patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti, trimisi in judecata de DNA

B1 B1,
Dan Adamescu si cei patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti si a omului de afaceri Dan Adamescu, acuzati de mai. continuă pe B1

Adamescu si cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, trimisi in judecata pentru mita

Oamenii de afaceri Dan Adamescu si Iosif Armas, precum si judecatorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost trimisi in judecata, in dosarul privind.

Afaceristii Dan Adamescu si Iosif Armas, trimisi in judecata alaturi de patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti

Magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Ciprian Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzati de mai multe infractiuni de coruptie. in acelasi dosar au fost trimisi in judecata si oamenii de afaceri Dan Adamescu si Iosif Armas.

Dan Adamescu si cei patru judecatori de la TB au fost trimisi in judecata

Procurorii din cadrul DNA au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a omului de afaceri Dan Adamescu si a celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti - Sectia VII civila: Stanciu Ion, Moldovan Mircea, Roven and ta Elena si Viziru Ciprian Sorin, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, trimisi in judecata

Partru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru diverse infractiuni, printre care abuz in serviciu si luare de mita. Alaturi de judecatori, in acelasi dosar au fost trimisi in judeata mai multi practicieni in insolventa si oameni de afaceri.

CSM a aprobat cererea de pensionare a judecatorului lui Dan Voiculescu: Doi noi judecatori urmeaza sa fie alesi

ConsiliulSuperior al Magistraturii a aprobat cererea de pensionare a judecatorului FloricaDuta, care judeca dosarulICA, in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani, relateaza B1 TV. Dec.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )