Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dan Andronic, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA. Ce nume de politicieni apar in notele informative

Antena3 Antena3,
Dan Andronic, noi dezvaluiri despre arhiva SIPA. Ce nume de politicieni apar in notele informative

Arhiva secreta a SIPA continea informatii despre Adrian Nastase, Victor Ponta, Monica Macovei si Traian Basescu, sustine jurnalistul Dan Andronic. Din investigatiile pe care le-am facut pe parcursul. continuă pe Antena3

Reactia lui Dan Andronic dupa ce DIICOT a deschis dosar penal in urma dezvaluirilor sale despre arhiva SIPA

DIICOT a deschis dosar in rem pentru divulgarea informatiilor secrete de stat si neglijenta in serviciu pentru documentele disparute din arhiva serviciului secret al Ministerului Justitiei. Potrivit.

Traian Basescu spune ca a aflat din presa ca ar exista un dosar despre el in arhiva SIPA. Fostul presedinte ii cere ministrului Justitiei sa confirme existenta dosarului

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, sustine ca a luat nota despre faptul ca, intr-un ziar central, se afirma ca ar exista un dosar pe numele lui in arhiva SIPA - fostul serviciu secret al Ministerului Justitiei.

Ion Cristoiu: Arhiva SIPA - ilegalitati, lucru de mantuiala, secretomanie si operatiuni dubioase

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de Vineri despre importanta publicarii Raportului SIPA, care a aratat cum a fost inventariata arhiva SIPA de catre o comisie care a studiat fiecare dosar,.

Proces-verbal: Sume de bani gasite de comisia din 2008 in arhiva SIPA

Comisia din 2008 a gasit in arhiva SIPA o caseta de valori in care se aflau diverse sume de bani, acestea fiind in valoare totala de aproape 128. 000 de lei, se arata in procesul-verbal incheiat de comisie si publicat, vineri, de Ministerul Justitiei, potrivit Agerpres.

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA

DIICOT a inceput urmarirea penala in rem, in dosarul privind arhiva SIPA. Procurorii investigheaza fapte de detinere fara drept a unui document ce contine informatii secrete de stat si neglijenta.

Presedintele UNJR: Dupa ce HG privind arhiva SIPA va fi publicata, dam in judecata Guvernul

Presedintele UNJR, Dana Girbovan, anunta, miercuri, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca UNJR va da in judecata Guvernul dupa publicarea HG privind arhiva SIPA in Monitorul Oficial si precizeaza ca avizul prezentat de Ministerul Justitiei ca fiind al CSM cu privire la actul normativ este de fapt punctul de vedere al unei directii, aceasta fiind in opinia sa una din multele inadvertente cuprinse in afirmatiile ministrului Tudorel Toader.

Catalin Predoiu: Intrarea acum in arhiva SIPA va crea suspiciuni, poate si scurgeri de informatii

Intrarea, in acest moment, in arhiva SIPA , intr-un context politic tensionat, va crea suspiciuni, poate chiar vulnerabilitatea unor scurgeri reale sau doar pretinse de informatii, a.

Catalin Predoiu avertizeaza: Intrarea, acum, in arhiva SIPA va crea suspiciuni, poate si scurgeri de informatii

Fostul ministru al Justitiie, Catalin Predoiu, a scris, marti, pe blogul personal, ca ntrarea in arhiva SIPA, intr-un context politic tensionat, va crea suspiciuni, poate chiar vulnerabilitatea unor scurgeri reale sau doar pretinse de informatii.

Sinteza zilei. Judecatoarea Gabriela Baltag: Nu stim ce se poate gasi in arhiva SIPA. Multi au ravnit la ea

Judecatoarea Baltag a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre desecretizarea arhivei SIPA. Foarte multi ministrii de justitie au adusin.

Arhiva SIPA: Comisia de inventariere va putea preda informatii organelor judiciare, la cererea justificata a acestora

Hotararea de Guvern privind arhiva fostei Directii Generale de Protectie si Anticoruptie DGPA sau SIPA) a fost publicata, vineri seara, in Monitorul Oficial, unul dintre articolele HG dand posibilitatea comisiei care se va ocupa de inventarierea si predarea documentelor catre Administratia Nationala a Penitenciarelor sau Arhivele Nationale sa predea informatii catre organele judiciare daca acestea ofera motive pentru solicitarea lor in cazul unor proceduri judiciare, anunta news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )