Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Diaconescu, in Biroul Presedintelui: Sunt foarte sigur ca voi castiga

Antena3 Antena3,
Dan Diaconescu, in Biroul Presedintelui: Sunt foarte sigur ca voi castiga

Dan Diaconescu, intrat in cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Poporului, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul Partidului Poporului la alegerile. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu, in Biroul Presedintelui: Ma adresez celor care sunt nemultumiti de viata lor

Dan Diaconescu, intrat in cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Poporului, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul Partidului Poporului la alegerile.

Dan Diaconescu, in Biroul Presedintelui

Dan Diaconescu, intrat in cursa pentru Cotroceni din partea Partidului Poporului, a fost invitatul lui Mihai Gadea, marti seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul Partidului Poporului la alegerile.

SENZATIONAL! Dan Diaconescu vine in biroul Presedintelui, in aceasta seara la Sinteza Zilei

In biroul Presedintelui au pasit deja primii oameni ai tarii, Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu si primul-ministru Victor Ponta alaturi de familiile lor. Diseara, mai mult decat senzational.

Mihai Gadea inaugureaza un super proiect TV. Candidatul Tariceanu, in Biroul presedintelui

Un nou proiect de televiziune - biroul presedintelui - a fost inaugurat duminica, de Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. in noul format al emisiunii, Biroul presedintelui este o replica a.

Victor Ponta, in biroul presedintelui: Presedintele trebuie sa-i reprezinte pe toti. Consider ca pot sa-i unesc pe oameni

Cel mai bine plasat in sondaje in cursa pentru Cotroceni, premierul Victor Ponta a venit, luni seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit despre ideea de unitate a.

Victor Ponta vine in aceasta seara in Biroul Presedintelui, la Sinteza Zilei

Aseara in biroul Presedintelui au pasit domnul si doamna Tariceanu. Presedintele Senatului a incercat sa-i convinga pe romani ca este cel mai bun pentru Primul birou al tarii. Astazi, cel mai bine plasat in .

Ambasadorul Federatiei Ruse: Sunt foarte ingrijorat de evenimentele din jurul rafinariei Petrotel-Lukoil / Vom urmari atent dezvoltarea situatiei

Ambasadorul Federatiei Ruse la Bucuresti, Oleg Malginov, se arata foarte ingrijorat de evenimentele desfasurate in jurul rafinariei Petrotel , care apartine companiei petroliere rusesti Lukoil, precum si de atmosfera care se creeaza in legatura cu aceasta situatie, in contextul anchetei derulate de procurori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )