Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Diaconescu, dupa consultarile de la Cotroceni: Am propus desfiintarea CNA, taierea salariilor parlamentarilor si vot obligatoriu (VIDEO)

B1 B1,
Dan Diaconescu, dupa consultarile de la Cotroceni: Am propus desfiintarea CNA, taierea salariilor parlamentarilor si vot obligatoriu (VIDEO)

Fondatorul Partidului Poporului Dan Diaconescu a declarat, miercuri seara, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Cotroceni, ca partidul din care face parte a propus cateva initiative pe care. continuă pe B1

Victor Ponta dupa consultarile de la Cotroceni: PSD sustine intocmirea unui registru electoral al romanilor care traiesc in strainatate, Parlament bicameral si reducerea numarului de parlamentari

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii PSD. Social-democratii au fost primii care au intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Victor Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

Dan Diaconescu: Tinerii peste 16 ani trebuie sa voteze

Reprezentantii PPDD au propus, la intalnirea, de miercuri, cu presedintele Kaus Iohannis, ca toti tinerii, peste 16 ani, sa poata vota.

VIDEO Consultari de la Cotroceni: PSD vrea registru electoral al romanilor din strainatate, reducerea numarului de parlamentari si simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii

PSD sustine modificarea sistemului de vot pentru romanii din disapora si vrea intocmirea unui registru al romanilor care traiesc in strainatate fie ca e vorba de vot electronic sau vot prin corespondenta, a declarat miercuri premierul Victor Ponta la finalul consultarilor de la Palatul Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. PSD a fost primul partid care a intrat la consultarile cu seful statului, la ora 10:00. Ponta a mai anuntat ca PSD sustine reducerea numarului de parlamentari si Parlament bicameral, simplificarea procedurilor de ridicare a imunitatii, dar si mai multa transparenta in activitatea legislativului, dupa modelul PE.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele: Reforma institutiilor politice este o prioritate. Este momentul sa trecem la o noua etapa a democratiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, dupa incheierea consultarilor cu reprezentantii partidelor de la Palatul Cotroceni ca pe parcursul mandatului sau isi doreste o reforma a institutiilor politice,.

VIDEO Klaus Iohannis: Toate partidele si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, dupa consultarile de la Cotroceni cu partidele politice parlamentare pe tema noului cod electoral, ca reprezentantii principalelor formatiuni politice si-au exprimat disponibilitatea de a sustine simplificarea procedurilor pentru cererile de incuviintare a retinerii, arestarii sau perchezitiei parlamentarilor, pentru a permite Justitiei sa isi faca treaba. Seful statului a catalogat atitudinea partidelor drept un semnal pozitiv, afirmand ca exista toate premisele pentru ca o solutie legislativa in acest sens sa fie adoptata in scurt timp.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )