Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dan Pasat, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

B1 B1,
Dan Pasat, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

DanPasat a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj, relateazaB1 TV. Acesta trebuie sa se predea politiei si urmeaza sa fie incarcerat. Stire in curs de. continuă pe B1

Dan Pasat, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Fostul deputat s-a predat la o sectie din Capitala

30 - Fostul deputat PDL Dan Pasat s-a predat, astazi, la o sectie de politiei din Capitala, dupa ce a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj si coruptie. Stire initiala.

Fostul deputat Dan Pasat, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat PDL Dan Pasat a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj, transmit sursele de presa.

Deputatul Dan Pasat, condamnat la 3 ani de inchisoare cu executare.

Fostul deputat Dan Pasat a fost condamnat, joi, la trei ani de inchisoare cu executare pentru santaj, de Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pasat trebuie acum sa se predea politiei pentru a fi incarcerat. CINE ESTE DAN PASAT Dan Pasat a fost politist pana in anul 2000, cand a intrat in afaceri imobiliare si in politica. Initial, a fost membru PD; in 2005 a trecut la PNL, unde a urcat in ierarhie, de la consilier local in Giurgiu pana la functia de subprefect si apoi de deputat 2009). In .

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )