Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dan Radu Rusanu (PNL), la RFI: Dan Diaconescu nu va fi proprietar la Oltchim; Ministerul Finantelor si sindicatele au gresit!

Hotnews Hotnews,
Dan Radu Rusanu (PNL), la RFI: Dan Diaconescu nu va fi proprietar la Oltchim; Ministerul Finantelor si sindicatele au gresit!

Dan Diaconescu a jucat la cacealma si a pierdut! El nu va fi proprietar la Oltchim. Probabil ca Diaconescu nu a crezut ca va castiga licitatia si atunci ar fi fost fericit. Declaratiile au fost facute, la RFI, de vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu. continuă pe Hotnews

PRIVATIZAREA OLTCHIM. Un lider liberal ar fi cerut DEMISIA ministrului Economie.

Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a cerut luni, in sedinta conducerii PNL, demisia lui Daniel Chitoiu din functia de ministru al Economiei, imputandu-i acestuia scandalul privatizarii Oltchim, adjudecata de Dan Diaconescu, au declarat surse liberale pentru HotNews. ro. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a refuzat aceasta cerere, mai spun sursele.

Dan Diaconescu, telenovela Oltchim continua: ASTAZI vreau sa platesc salariile. Cazul Elodia e nimic in comparatie cu Oltchim

Castigatorul licitatiei pentru vanzarea actiunilor statului la Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), Dan Diaconescu, a declarat ca vrea sa semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI si ca banii sa intre.

Dan Diaconescu: Cazul Oltchim bate la fund cazul Elodia

20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Cum a castigat Dan Diaconescu licitatia Oltchim. Care este planul de afaceri secret al acestuia?

Dan Diaconescu a reusit sa castige licitatia pentru Oltchim cu o serie de promisiuni halucinante. in afara de cele 203,149 milioane de lei pe care le-a oferit deja pentru pachetul de actiuni, acesta a anuntat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )