Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dan Sova, urmarit penal in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni: Sunt suspect in acest dosar (VIDEO)

B1 B1,
Dan Sova, urmarit penal in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni: Sunt suspect in acest dosar (VIDEO)

Fostul ministru Dan Sova s-a prezentat, miercuri dimineata, pentru audieri, la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este citat intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii. continuă pe B1

Dan Sova, urmarit penal in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni: Sunt suspect pentru complicitate la abuz in serviciu (VIDEO)

Fostul ministru Dan Sova s-a prezentat, miercuri dimineata, pentru audieri, la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este citat intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii.

Dan Sova, audiat la DNA in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni: Sunt suspect pentru complicitate la abuz in serviciu (VIDEO)

Fostul ministru Dan Sova s-a prezentat, miercuri dimineata, pentru audieri, la Directia Nationala Anticoruptie. Acesta este citat intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii.

DNA: Dan Sova, urmarit penal in dosarul Rovinari Turceni pentru 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu

Dan Sova este urmarit penal de DNA in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni, fiind acuzat de trei infractiuni de complicitate la abuz in serviciu. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au.

DNA: Dan Sova, urmarit penal in dosarul Rovinari Turceni pentru 3 infractiuni de complicitate la abuz in serviciu (VIDEO)

Fostul ministru al Transporturilor si actual purtator de cuvant al PSD, Dan Sova, este urmarit penal de DNA in dosarul plangerii ANAF fata de Rovinari Turceni, fiind acuzat de trei infractiuni de complicitate.

Dan Sova, urmarit PENAL. Vocea PSD: Sunt suspect pentru complicitate la abuz in serviciu legat de contracte cu Turceni si Rovinari

Update 11. 14 - Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, a declarat miercuri, la iesirea de la DNA, ca procurorii l-au pus sub invinuire pentru complicitate la abuz in serviciu, in dosarul in care se fac cerc.

Dan Sova, urmarit penal. DNA: Firma Sova si Asociatii, prejudiciu de 3,5 mil. lei. Vocea PSD: Sunt suspect de complicitate la abuz in serviciu

Update 14. 25 - Dan Sova este urmarit penal pentru trei fapte de complicitate la abuz in serviciu, dupa ce in perioada 2007-2008 firma Sova si Asociatii a incheiat trei contracte de asistenta juridica.

Dan Sova, urmarit PENAL. Vocea PSD a ajuns la DNA

Purtatorul de cuvant al PSD, Dan Sova, este urmarit penal,intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii cu complexurile energetice Rovinari si Turceni, potrivit unor surse.

UPDATE: Dan Sova, urmarit penal pentru contracte ilegale la companiile energetice Turceni si Rovinari, dezvaluite in EXCLUSIVITATE de Romania Libera

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor si actual purtator de cuvant al candidatului la presedintie Victor Ponta, este suspect pentru complicitate la abuz in serviciu. DNA a inceput urmarirea penala pentru fapte legate de coruptie trei contracte, prejudiciul estimat fiind de circa 67 milioane de lei.

Surse judiciare: Dan Sova, fost ministru al Transporturilor, este urmarit penal pentru complicitate la abuz in serviciu

Dan Sova, fostul ministru al Transporturilor, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru complicitate la abuz in serviciu, potrivit unor surse judiciare. Sova s-a prezentat miercuri la sediul DNA, unde va fi audiat de procurori.

Fostul ministru al Transporturilor, Dan Sova: Sunt suspect pentru complicitate la abuz in serviciu legat de contracte cu Turceni si Rovinari

Dan Sova, fostul ministru al Transporturilor, este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru complicitate la abuz in serviciu. Sova s-a prezentat miercuri la sediul DNA, pentru a fi audiat de procurori, intr-un dosar privind contracte ale firmei de avocatura Sova si asociatii cu complexurile energetice Rovinari si Turceni.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )