Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dan Tapalaga: Elena Udrea si Victor Ponta, doua produse politice lasate mostenire de fostul presedinte Traian Basescu

B1 B1,
Dan Tapalaga: Elena Udrea si Victor Ponta, doua produse politice lasate mostenire de fostul presedinte Traian Basescu

La aniversarea de trei ani de la caderea Guvernului Mihai Razvan Ungureanu, premierul Victor Ponta a prezentat in doua slide-uri un pic mai glumete: faptul ca USL a promis un premier de la PSD si un. continuă pe B1

VIDEO Victor Ponta: In 2012, plecam sa joc baschet, dar m-a sunat Basescu pentru guvernare; Crin a zis: Aoleu!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a remarcat absenta fostului lider PNL Crin Antonescu de la evenimentul PSD de celebrare a trei ani de la caderea Guvernului Ungureanu si a punctat ca istoria nu poate fi rescrisa, relatand cum acesta l-a incurajat sa preia guvernarea cand a fost sunat de Basescu. Ponta: Ne-am tinut de cuvant cu presedinte din PNL. Basescu si Udrea la inchisoare - partial realizat!.

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos.

Elena Udrea: Ce credeti ca trebuie sa faca Udrea pentru ca procesul sau sa se desfasoare, asa cum este firesc, cu ea in libertate sau macar in arest la domiciliu?

Elena Udrea scrie intr-o postare pe pagina de Facebook despre trimiterea in instanta a dosarului Gala Bute. Odata cu aceasta actiune nu mai exista niciun motiv pentru care Elena Udrea sa ramana .

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

Subiectiv. Traian Basescu insista cu apararea pentru Elena Udrea

Traian Basescu a avut o noua iesire nervoasa, incercind sa o apere pe Elena Udrea. Fostul presedinte e convins ca Udrea e tinuta in arest special pentru a spune ceva despre el. Eu am spus ca.

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA. intr-o postare pe contul de Facebook, fostul ministru citeaza surse din DNA cand vorbeste despre audierea lui Tudor Breazu. Udrea scrie ca apropiatul sau ar.

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor

Traian Basescu e sigur ca Elena Udrea nu il va turna procurorilor. intr-o interventie telefonica, fostul presedinte a lasat de inteles ca anchetatorii o tin pe Udrea in arest cu scopul de a obtine un.

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, in care subliniaza ca au ramas in arest, in dosarul Gala Bute, doar persoanele care au refuzat sa declare impotriva ei.

Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a transmis duminica un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care atrage atentie asupra faptului ca in dosarul Gala Bute au ramas in arest doar cei care nu au.

Elena Udrea, nou mesaj pe Facebook. Cere sa fie lasata in arest la domiciliu

Fosta ministra a Turismului, Elena Udrea, a postat un nou mesaj pe Facebook, in care cere sa fie judecata in arest la domiciliu.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )