Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dan Voiculescu va afla ziua sentintei in dosarul ICA

B1 B1,
Dan Voiculescu va afla ziua sentintei in dosarul ICA

Emotii pentru Dan Voiculescu, care afla joi ziua sentintei in dosarul ICA. Curtea de Apel Bucuresti va anunta termenul la care va da verdictul in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari. continuă pe B1

Voiculescu, inaintea termenului din dosarul ICA: Intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare

Dan Voiculescu a declarat marti, inainte de reluarea dezbaterilor in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), ca intotdeauna e bine sa speri si intr-o achitare, dar ca spera sa fie completul de judecata de.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. La pronuntarea sentintei pot fi prezenti si inculpatii. in cazul unei.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA. Avocat: Am cerut repunerea cauzei pe rol

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. Judecatorii nu au stabilit ora la care va fi data sentinta, insa o vor da.

Dan Voiculescu primeste vineri verdictul in dosarul privatizarii ICA

Curtea de Apel Bucuresti va da vineri decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, a anuntat, joi, postul Antena 3. Avocatul omului de afaceri Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, si-a depus, joi, concluziile scrise in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Conform legii, exista un termen de 30 de zile pentru a-si fixa ziua in care aceasta pronuntare se va face in sedinta publica.

Dosarul ICA. Voiculescu afla decizia finala a magistratilor CAB. Procurorii au cerut majorarea pedepselor

Dan Voiculescu afla joi sentinta in dosarul ICA. Curtea de Apel Bucuresti va anunta termenul la care va da verdictul in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare.

Traian Basescu, despre procesul ICA: Nu am vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, nu exista presiune publica in dosarul ICA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, ca nu a vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, prin urmare nu crede ca se poate vorbi despre.

Voiculescu, despre o posibila condamnare in dosarul ICA: Imi iau hainele si ma duc, nu-i nicio problema

Dan Voiculescu a declarat, luni, ca daca va fi condamnat in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), isi va lua hainele si se va duce la inchisoare, adaugand ca nu este nicio problema.

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana.

Ziua sentintei pentru Voiculescu: judecatorii se vor pronunta vineri in dosarul ICA

Dan Voiculescu va afla vineri dosarul final in dosarul ICA, potrivit Realitatea. net , care titreaza ca verdictul va fi dat in sedinta publica.

LIVE TEXT Termen-maraton in dosarul Dan Voiculescu - ICA. Sedinta a fost suspendata la ora 22:00, urmand sa se reia marti, la zece dimineata. Tactica inculpatilor - val de incercari de tergiversare, respinse de judecatori

Curtea de Apel Bucuresti a judecat luni un nou termen in dosarul de coruptie in centrul caruia se afla Dan Voiculescu, acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare ICA). Intr-o sedinta maraton, au fost audiati ultimii doi inculpati din dosar. Judecatorii Curtii de Apel sint Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea. Dan Voiculescu a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Bucuresti la cinci ani de inchisoare cu executare. Sedinta a inceput in jurul orei 11. 00, iar Dan Voiculescu a fost la prima parte a sedintei de judecata de la Curtea de Apel, plecand insa in jurul orei 14. ---------------------Ora 22:20 Sedinta s-a incheiatOra 21:13 Avocatul Mateut incearca sa mute dosarul la Inalta Curte, insa anunta ca pastreaza caile de atac pentru ziua de martiOra 22:00 Judecatoarea anunta ca dezbaterile se reiau marti, de la ora 10. 00Ora 21:59 In cazul lui Dan Voiculescu, procurorul a precizat ca potrivit noului Cod Penal pedeapsa este de pana la zece ani de inchisoareOra 21:53 Judecatoarea ii da cuvantul procurorului. Avocatul Mateut sare din banca si cere el cuvantul. Veti avea cuvantul cand vi se va da!. Nu comentam deciziile instantei, i-o reteaza presedinta de sedinta. La Antena 3, Mihai Gadea vorbeste despre o executiee, un simulacru de procesOra 21:52 Se reia sedinta. Judecatoarea Camelia Bogdan respinge o noua cerere de recuzare ca inadmisibila. Ora 21:50 Pe holuri, un avocat se revolta din cauza luminii slabe din sala de judecata. Nu vad sa citesc pe dosare. E inuman, n-am omorat pe nimeni, sa se judece ei si pe mine sa ma lase in pace. E mai multa lumina afara, sub felinarele Bucurestilor. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT toate momentele zilei de la procesul lui Dan Voiculescu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )