Libnet.ro
UNICEF

12:30

Dan Voiculescu cere anularea sentintei din dosarul ICA

B1 B1,
Dan Voiculescu cere anularea sentintei din dosarul ICA

Dan Voiculescu nu are liniste dupa gratii si cere anularea senintei care l-a trimis 10 ani dupa gratii in dosarul privatizarii frauduloase a Institutlui de Cercetari Alimentare. Curtea de Apel Bucuresti judeca. continuă pe B1

Judecatorii nu s-au inteles asupra unei decizii in cazul cererii lui Dan Voiculescu de anulare a sentintei din dosarul ICA. Un complet de divergenta va judeca cererea pe 6 ianuarie

Judecatorii nu s-au inteles asupra unei decizii in cazul cererii de anulare a sentintei, facuta de catre Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, informeaza.

Dezacord al judecatorilor pe cererea lui Voiculescu de anulare a sentintei in dosarul ICA

Judecatorii nu s-au inteles asupra unei decizii in cazul cererii de anulare a sentintei, facuta de catre Dan Voiculescu in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare, informeaza B1 TV.

CAB judeca astazi contestatia in anulare depusa de Dan Voiculescu

Curtea de Apel Bucuresti judeca marti contestatia depusa de omul de afaceri Dan Voiculescu prin care solicita anularea pedepsei de 10 ani inchisoare pe care a primit-o in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA).

Dan Voiculescu ar putea afla marti daca scapa de cei 10 ani de inchisoare primiti in dosarul ICA

Omul de afaceri Dan Voiculescu, incarcerat in Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, ar putea fi dus, marti, la Curtea de Apel Bucuresti CAB), unde magistratii iau in discutie cererea acestuia de anulare a pedepsei.

O noua contestatie impotriva sechestrului in dosarul ICA, judecata la Curtea de Apel Bucuresti

Inca o contestatie impotriva sechestrului dispus de judecatori in dosarul ICA se judeca, luni, la Curtea de Apel Bucuresti. De aceasta data, compania Grivco, fondata de Dan Voiculescu a atacat in instanta.

DNA cere arestarea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat conditiile arestului la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat masura arestului la domiciliu, informeaza un comunicat al DNA. Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat bugetul Primariei Pitesti cu 5 milioane euro.

Stenograme explozive din dosarul sefului CJ Buzau. Mita, livrata in cutia de whisky: Eu nu i-am numarat, mi-a zis ca sunt cincizeci de mii

Mita in dosarul lui Marian Cristinel Bigiu, seful CJ Buzau, se lua in cutii de whiskey. O demonstreaza interceptarile DNA din acest caz, in care sunt prezentate diferite discutii. Ionut Robet Pitigoi era.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )