Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dan Voiculescu, reactie pe blog dupa respingerea recursului in dosarul ICA

România Liberă România Liberă,
Dan Voiculescu, reactie pe blog dupa respingerea recursului in dosarul ICA

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, un mesaj cu privire la decizia luata de inalta Curte de Casatie si Justitie, de respingere a recursului in dosarul ICA. continuă pe România Liberă

Dan Voiculescu ramane cu condamnarea de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) au respins astazi recursul in casatie depus de Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA, transmit sursele din presa, aceasta fiind era ultima cale de atac pe care Dan Voiculescu o avea la dispozitie pentru a anula condamnarea de 10 ani inchisoare primita anul trecut in acest dosar.

Dan Voiculescu si-a epuizat caile de atac la sentinta: instanta suprema a respins recursul in casatie

Dan Voiculescu si-a epuizat caile de atac la sentinta de 10 ani de inchisoare primita in dosarul ICA, dupa ce instanta suprema i-a respins marti, recursul in casatie.

Dosarul ICA: Dan Voiculescu ramane definitiv in inchisoare. Nu mai are nicio cale de atac

Dan Voiculescu a fost condamnat, in 2014, la 10 ani de inchisoare cu executare in dosarul ICA pentru spalare de bani. Sentinta este definitiva si vine in urma unui proces ce a durat mai bine de 6 ani, timp in care Voiculescu a incercat prin toate metodele posibile sa amane acest moment.

Dan Voiculescu ramane DEFINITIV in inchisoare: Si-a epuizat toate caile de atac in dosarul in care a primit 10 ani de puscarie

Dan Voiculescu ramane definitiv in inchisoare. El nu mai are nicio cale de atac a sentintei din dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare. Decizia luata de inalta Curte de Casatie.

Dan Voiculescu a pierdut si ultima cale de atac impotriva condamnarii la 10 ani de inchisoare: Inalta Curte a respins recursul in casatie

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) au respins marti recursul in casatie depus de Dan Voiculescu in dosarul privatizarii ICA, transmite Agerpres. Recursul in casatie a fost ultima cale de atac pe care Dan Voiculescu o avea la dispozitie pentru a anula condamnarea de 10 ani inchisoare primita anul trecut in acest dosar.

Instanta a respins recursul in casatie depus de Dan Voiculescu. Acesta nu mai are nicio cale de atac impotriva deciziei prin care a fost condamnat la inchisoare

Magistratii Curtii Supreme au respins recursul in casatie depus de Dan Voiculescu. Aceasta a fost ultima cale de atac pe care afaceristul o mai putea folosi impotriva deciziei prin care a fost condamnat de Curtea de Apel Bucuresti la 10 ani de inchisoare in dosarul ICA.

Atacurile la adresa CCR dupa respingerea legilor securitatii cibernetice, mentionate in raportul MCV

Criticile primite de judecatorii Curtii Constitutionale din partea unor figuri publice dupa respingerea legilor privind retentia datelor sunt mentionate in raportul MCV pentru Romania la capitolul dedicat.

Dan Voiculescu il sfatuia pe Codrut Seres in 2006 cum sa-si spele imaginea: Daca te intreaba de mine: domne, domnul Voiculescu este pentru mine un al doilea parinte

Fostul ministru PC al Economiei si Comertului Ioan Codrut Seres a fost condamnat marti la 4 ani si 8 luni pentru tradare prin transmitere de secrete, in dosarul privatizarilor startegice. Tot marti, Dan.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )