Libnet.ro
UNICEF

18:30

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi, nu sunt neintelegeri in USL

Hotnews Hotnews,
 Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi, nu sunt neintelegeri in USL

Partidul Conservator nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit caruia nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru. continuă pe Hotnews

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi. Nu sunt neintelegeri in USL

Partidul Conservator nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Tranporturilor, a afirmat liderul PC Daniel Constantin. Acesta spune ca in USLnu exista neintelegeri in privinta.

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi

Partidul Conservator PC) nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, potrivit liderului PC, Daniel Constantin, domnia sa precizand ca nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru, informeaza Realitatea. net.

Constantin: PC nu se opune propunerii PNL pentru Transporturi.

PC nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL pentru Ministerul Transporturilor, spune liderul conservatorilor, Daniel Constantin, potrivit caruia nu exista neintelegeri in USL in privinta lui Nini Sapunaru, relateaza Mediafax. Nu ne vom opune si nu cred ca s-a opus niciodata PNL la o nominalizare a PC. Nu ne vom opune nominalizarii pe care o va face PNL. Este atributul PNL, cred ca au toata responsabilitatea de a propune oameni valorosi in fruntea Ministerului Transporturilor, au .

Daniel Constantin: PC nu se opune propunerii PNL la Transporturi. Premierul are ultimul cuvant

Presedintele Partidului Conservator PC), Daniel Constantin, a declarat vineri ca PC nu se va opune propunerii pe care o va face PNL la Ministerul Transporturilor, insa a precizat ca premierul are ultimul cuvant in acest sens.

Daniel Constantin: PC nu se va opune nominalizarii PNL la Transporturi

Liderul conservatorilor, Daniel Constantin, a afirmat, vineri, la Alba Iulia, ca PC nu se va opune nominalizarii pe care o va face PNL la Ministerul Transporturilor. Nu ne vom opune nominalizarii pe care o va.

Crin Antonescu: PNL propune duminica un lider liberal pentru Transporturi, Radu Stroe nu pleaca de la Interne

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri seara, intr-o interventie la Realitatea TV, ca PNL va propune, duminica, un lider liberal pentru sefia Transporturilor, precizand ca numele vehiculate in presa pentru portofoliu sunt incorecte si ca Radu Stroe nu va trece de la Interne la ministerul condus acum interimar de catre premier.

Daniel Constantin: Prin reducerea TVA la paine am vizat salvarea unitatilor care isi platesc taxele si impozitele in mod corect, salvarea locurilor de munca

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, spune ca reducerea TVA la paine, pe tot lantul de productie, a vizat salvarea unitatilor de panificatie care isi platesc taxele si impozitele in mod corect, care au foarte multi angajati si care, din cauza competitiei neloiale, nu reusesc sa isi acopere costurile de productie, fiind la limita insolventei sau a falimentului.

Daniel Constantin: Pretul painii va scadea in conformitate cu diferenta de la TVA de 24% la 9%

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat ca va exista o scadere a pretului la paine, acesta mentionand ca Asociatia marilor retaileri s-a angajat sa faca acest lucru in conformitate cu diferenta de la TVA de 24% la 9%, potrivit Agerpres.

Daniel Constantin: Pretul painii va scadea in conformitate cu diferenta de la TVA de 24% la 9%

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Alba Iulia, ca va exista o scadere a pretului la paine, acesta mentionand ca Asociatia marilor retaileri s-a angajat sa faca acest lucru in conformitate cu diferenta de la TVA de 24% la 9%, transmite Agerpres.

SURSE: Un nou NUME pe lista liberalilor cu posibili candidati pentru Transporturi

Cu o zi inainte de intrunirea Biroului Politic National al PNL presedintele Crin Antonescu ii baga pe cei mai importanti lideri ai PNL in sedinta de urgenta. E vorba de vicepresedintii cu atributii executive.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4032 seconds )