Libnet.ro
UNICEF

14:15

Daniel Constantin, replica DURA catre Antena 3: Stim cu totii de ce dezinformeaza

România Liberă România Liberă,
Daniel Constantin, replica DURA catre Antena 3: Stim cu totii de ce dezinformeaza

Daniel Constantin, a reactionat, duminica, la o stire difuzata de de postul de televiziune Antena 3, potrivit careia Romania ar fi pierdut 400 de milioane de euro din fondurile de dezvoltare rurala. Astfel, ministrul Agriculturii a negat informatia si a precizat ca postul de televiziune dezinformeaza fermierii. continuă pe România Liberă

REPORTAJ Ce au castigat Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin de pe urma fuziunii PLR-PC

Congresul de fuziune PLR-PC a fost un succes pentru proaspetii lideri ai noului ALDE, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin. Astfel, in timp ce Tariceanu a obtinut o platforma puternica pentru a-si continua rafuielile personale cu fostii colegi din PNL, dar si cu procurorii anticoruptie, Daniel Constantin a rasuflat usurat, dupa ce a bifat desprinderea de Dan Voiculescu, care, din inchisoare, anunta infiintarea unui nou partid.

Daniel Constantin, despre ALDE: Este o alternativa pentru romanii care nu se regasesc nici in PNL, nici in PSD

Daniel Constantin a le-a transmis conservatorilor ca, prin fuziunea dintre PC si PLR, se formeaza a treia forta politica din Romania, care va constitui o alternativa pentru romanii care nu se regasesc in.

Conservatorii lui Daniel Constantin fuzioneaza astazi cu liberalii lui Calin Popescu Tariceanu

Partidul Conservator condus de Daniel Constantin si Partidul Liberal Reformator pastorit de Calin Popescu Tariceanu se intrunesc astazi, in cadrul unui Congres in care urmeaza sa fie aprobata fuziunea celor doua formatiuni. Noul partid va purta aceeasi denumire ca si formatiunea liberala din Parlamentul European: ALDE.

Conservatorii lui Daniel Constantin se pregatesc de fuziunea cu partidul lui Tariceanu

Partidul Conservator condus de Daniel Constantin si Partidul Liberal Reformator pastorit de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu vor fuziona pentru a crea o noua formatiune care sa se alature liberal-democratilor europeni, sub aceeasi denumire pe care o poarta partidul din Parlamentul European: ALDE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )